Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Bergson 'in en son etkinliği
Ana sayfa
Bergson
Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış
konusundaki
Lombardo mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bence sizin konuyu bir avukata danışmanız lazım. Çünkü burada okuduklarınız hep yorum. Benim mantığıma göre alıcı taraf kontrollerini...
2 Haz 2026
Bergson
,
Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu
başlıklı konuya cevap yazdı.
Nedeni bu bölgeler ve bu bölgelere dair hiçbirşey ilgimi çekmiyor. Sırbıstan olayını özel değilse detaylandırman mümkün mü :))
22 May 2026
Bergson
konusundaki
killingroad mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Dereköy'den Bulgaristan'a çıkış. Sınırdan sonraki ilk 30-40km çok çok çok güzel. Ordan tepeleme Ruşçuk'tan Romanya. Romanya'da kuzeye...
22 May 2026
Bergson
,
Türkiye çıkışı balkan coğrafyasını en hızlı ve sorunsuz geçmenin bir formülü varmı, Yani bir an önce Polonya' da olmak istiyorum ama bu...
22 May 2026
Bergson
Trafikte Yaşadığım Olay
konusundaki
szafer mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
dostum iyi diyorsun da ya herif hırtın biri çıksa, seni çekip vursa yada vurduracak bir adamı olsa? değer mi? evet hakkını aramana...
6 May 2026
Bergson
,
Trafikte Yaşadığım Olay
Merhaba bu olayı güncelleyeyim. o sıratarak giden adam hakkında tehdit, mala zarar verme trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve görevli...
6 May 2026
Bergson
,
Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi
Öbür dedeyi engellediğim için ne yazdığını görmedim ama o avel lafını yüzüme söyleyecek kadar adam mısın?
5 May 2026
Bergson
,
Bide işin şu boyutu var. Tabi bana göre benim görüşüme göre, yanlış anlaşılmasın ama daha toplu iğne üretemeyen ülkelerin adamlarının...
4 May 2026
Bergson
konusundaki
szafer mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
git mercedes e serisi için yapılan şikayetlere bak bmw için yapılanlara bak. mercedes e serisini 2000 lerin başında çıkardığında cbs...
4 May 2026
Bergson
,
Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?
Yani ben şimdi bu adamlara africa için ben size ayda 50k veriyorum desem yada işte 200 k peşin versem 6 ay sonra bana bu motorun...
30 Nis 2026
Bergson
,
Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?
Şimdi Arica Twin sıfırı atıyorum 1100 TL Sistemde gruplar 119 kişi bu da 119 ay eder, Aylık ödeme de 9244 Şimdi bu sistemde diyelim...
30 Nis 2026
Bergson
Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok
konusundaki
Punctum mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bizim memlekette kurallara uymak, uymamaktan daha problemli hale gelebiliyor çoğu zaman. Bariz bir eğitilememezlik sendromu yaşıyoruz...
29 Nis 2026
Bergson
,
Kanuni
Kanuni Seha 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Yaklaşık 18.000 Km kullandıktan sonra geçen hafta aldığım fiyata sattım. Bu süreçte bizi hiç üzmedi,,hiçbir kronik problem yaşamadım...
27 Nis 2026
Bergson
,
24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması
Şu ara gençler arasında da bu moda oldu. Bir baltaya sap olamamış, bir işi gücü olmayan memlekete gram katkısı olmayan adamlar dünyayı...
27 Nis 2026
Bergson
,
24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması
Bu saliha denen kadın, ellerini kollarını oynatarak konuşan uzun saçlı adam vs vs bunlar ne ara motosiklet duayyeni oldular da...
24 Nis 2026
Yeni mesajlar
Hangi motoru tercih etmeliyim. Bütçe sınırlı :)
(3 kişi konuda)
En son: sampsonte
Az önce
Moto Sohbet
Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?
(1 Viewer)
En son: espresso
8 dakika önce
Moto Sohbet
P
RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?
En son: potasyum
20 dakika önce
Moto Sohbet
C
Ehliyet ve ilk motor
(1 Viewer)