beretta_06 kullanıcısının son içeriği

1. beretta_06

fz6 fazer debriyaj hakkında

mrb Arkadaşlar. Bugün fz6 fazer motosikletimle dolaştıktan sonra eve dönüşte sadece bir kez kalkışı hızlı yaptım.Garajın önüne geldiğimde debriyaja bastığımda hafif bi tıkırtı geldiğini duydum,daha önce duymadım o sesi. Bastığımda belli belirsiz bi değişme oluyordu. ama bu biraz fazla. bikaç...
  2. beretta_06

NE ZAMAN SABAH OLACAK?? :(

Sabah arkadaşlarla toplanıp karagöl,kızılcahamam,safranbolu arası gezip gelelim dedik ama sabah olmuyor. aksilikya uykuda gelmiyor :S
  3. beretta_06

hayırlı ramazanlar.

Tüm dostlara hayırlı sahurlar ve bereket dolu ramazanlar. ALLAH kabul etsin.
  4. beretta_06

ilk tescil tarihi hakkında.

mrb.arkadaşlar. motosiklet aldım ve ruhsatı çıkartmadımadrese geleceği için elimde sözleşme var. Dikkatimi sonradan çeken birşey oldu. bendeki ruhsat yaprağında trafiğe çıkış tarihi bölümü - noter sözleşmesinde ise ilk tescil tarihi kısmı boş.sıkıntı yaratırmı?
  5. beretta_06

süper sport.ama elimdeki nakitle çok kararsızım.

selam dostlar. sezon açıldı ama biraz hazırlıksız oldu. elimde en fazla 8 000 var bu 8500 var bu nakitle süper sportta ne önerirsiniz? f kasada olabilir.
  6. beretta_06

cbr600f egzoz patlaması

selam arkadaşlar belki gereksiz bi soru!kusura bakmayın ama kafama takılan bi sorun var. cbr600f aldım boş dükkana çektim malum havalar...üç dört günde bir çalıştırıyorum 10 15 dakika çalışıyor gaz vediğimde egzoz bazen hafif patlama yapıyor..kapalı ortamda çalıştı için bu sorunu verirmi??
  7. beretta_06

cbr 6 f buji sorunum var.

mrb arkadaşlar.bikaçgün önce cbr 600 f aldım.sabahları çalıştırmakta biraz sıkıntı çektim.makineboğuyordu ve zor çalışıyordu.dün gene yaşadım aynını ve dayanamadım itekledim ama almadı.1 gün dinlensin dedim bukez dükkana aldım motoru ve sabah bastığımda sürekli patlama yaptı ve bujileri söktüm...
  8. beretta_06

motorum çalışmıyor :(

mrb arkadaslar hepinize selamlar. dün bi honda 600 f aldım ve 400 km yol yaparak eve geldim. akşam makineyi bıraktığımda hiç bir sorun yoktu ama sabah bas bas çalışmıyor.bunun sebebi ne olabilir?akü bitmelik oldu banamısın demiyo tam alacak gibi oluyo gene aynı.TEŞEKKÜRLER...
  9. beretta_06

yamaha yzfr6 ve honda cbr600f hakkında.

selam arkadaşlar dah önce racıng 4 silindirli makineler hakkında 7000 7500 verebileceğim motorlar diye bi sorum olmuştu ve arkadaşlar sağolsunlar ocağıma incir ağacı dikeceği hakkında bilgiler vermişlerdi.üzerine para biriktrmem konusunda.Hatta 10 11 000 lira bütce altında bu şekilde bi araç...
  10. beretta_06

motor almak istiyorum.

merhaba değerli arkadaşlar.öncelikle hepinize kazasız belasız eğlenceli günler dilerim.ben 1998 2000 model arası kawazx6r yada suzuki gsxr6 almayı düşünüyorum.yaklaşık 3 yıldır motosiklete binmedim ve bu makineler hakkında hiçbir bilgim yok.bu modellerin tutulanı tutulmayanı-modeline göre...

Yeni mesajlar