Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben zealsun almak istiyorum gs 200 çok güzel görünümlü bir motor
motorun kendiside götünüşü gibi güzelmi ben 98 dn beri mz kullanıyorum onu satacağım müşteri bulabilirsem 850 ytl ye zelasun hakkında fiyatı ve motorun durumu hakkında sizden yardım talep ediyorm şimdiden teşekkürler
Acil Mz Etz 251
Motor çok Temiz Ankarada 94 Model 96 çikişli Sorunsuz Iki Lastik Ve Egsoz Da Yeni Fiyat Son:1.000 Ytl Iletişim:0543 919 18 48 iyi düşünün bir daha böyle fırsat gelmez:cyclopsan :farao: :P :cat: :cat: :cat: :cat:
mz1aj3.jpg][/URL]
MODEL:1994
TRAFİĞE ÇIKIŞ:1996
RENK:BEYAZ
SAHİP SAYISI:2 NCİ SAHİBİYİM
DURUMU:MOTOR TEMİZ YENİ REKTEFE OLDU 98 DEN BERİ BENDE GARAJ MOTORU HAVA İYİ OLURSA SADECE PAZAR GÜNLERİ BİNİYORUM 06 PLAKA MOTOR ANKARA DA BORÇSUZ SORUNSUZ ÖN ARKA LASTİK VE EGSOZ DA YENİTAMAMEN İHTİYAÇTAN AİLEMLE BİNEMEDİĞİM...
MOTOR ÇOK TEMİZ ANKARA DA BORCU YOK HACİZ FALAN DA YOK İKİNCİ SAHİBİYİM SADECE PAZARLARI HAVA İYİ OLURSA KULLANIRIM MOTOR 98 DEN BERİ BENDE MEMNUNUM AMA ARABA ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM
RENK:BEYAZ
FİYAT:1.000 YTL
İLETİŞİM:0544 686 31 01 BERAT
[img=http://img226.imageshack.us/img226/1630/mz44wp.jpg]
1996 MODEL MZ ETZ 251 ÇOK TEMİZ BEYAZ ANKARA TRAFİĞİNE KAYITLI ANKARA DA SORUNSUZ BİR MOTOR FİYATIDA UYGUN PEŞİN SON 1.000 YTL VADE YAPILIR 200X6 AY=1.200 YTL OLARAK ARABA ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM ÇOÇUKLA BİNEMİYORUZ ÇOCUK ÜŞÜDÜĞÜ İÇİN ARABA ALIYORUM DEİLSE MOTORDA PROBLEM YOK 93 VEYA 94 TEMİZ...
ya arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde beyaz bir atım var küheylan 94 model 96 çıkışlı mz kaça gider bana bilgi verirmisiniz satmak istiyorumda fiyatlarını bilmiyorum alacak olanlara da duyurulur önerilerinizi bekliyorum