Beratbzkrt8 kullanıcısının son içeriği

1. B

Motosikletim için uygun lastik ebatı önerisi

2012 model kanuni seyhan 125T motorum için uygun lastik ebatlarını bilmiyorum doğru olması gereken nedir şuan uzerindekiler Arka: 90x90 r18 anlas tubeless ama içinde şambren var lastik yanaklardan hava kaçırıyor diye Ön: 2.75 r18 billas tubeless Uydurma takildi lastikler yürütmek için.
  2. B

Kanuni 125T motora 250 ila 400cc arası bir swaplama sonucu resmi işler ne olur

Arkadaşlar yargılamayın. Ustalığıma güveniyorum klasik arabalarla da uğraşırım. Sadece bana resmi işlemleri nasıl olur bilgi vermenizi istiyorum. Asla satmam motorumu 15 yaşımdan beri 7 senedir bende zaten. Atıyorum bu motora r25 in motorunu taktım bir şekilde diyelim (model temsilidir). Bu...
  3. B

Kanuni Seyhan 125T motosiklete motor swaplama için resmi aşamalar neler olur?

Merhabalar herkese. Uzun oldu ama istemeyen okumasın dostlar. 2016 dan beri bende olan beraber 40 bin km den fazla yol yaptığımız (bartin zonguldak arasi haftada 2 bazen 3 sefer gidis dönüş ve bartin ici biniş ve 2 ay kuryelik) Seyhan 125T motoruma daha güçlü bir motor takmak istiyorum. Aldığım...

Yeni mesajlar