benemha kullanıcısının son içeriği

1. benemha

motorum yolda kaldı

geçen hafta 151 rs imle şişliden silivriye gittim. giderken bir problem yoktu. dönüşte otobana girdikten sonra çekiş gücü azaldı ve durdu. kenara çektim bir daha çalışmadı. derken bir kamyon durdu önümde. 60 ytl ye silivriye götürebileceğini söyledi (silivriden 5 km uzaktaydık). neyse çare...
  2. benemha

acil yardım

motorun yanına veya arkasına monte edebileceğimiz bagaj tarzı el arabasına benzer bişeyi nerden bulabiliriz? genelde köylerde motorlarda olur hani yan 3 tekerli şeyde hanımlar oturur. bununla tatile çıkmayı planlıyoruz. bavullarımızı koyabileceğimiz bişey lazım. fiyatı ne kadar tutar? bir de...
  3. benemha

motorla kamp

yaz kapıda:) tatil zamanı:P motorla geçireceğimiz ilk yazımız. ve yine motorumuzla tatile çıkmak istiyoruz. Çadırımızı da aldık. sizlere soracağım ise iyi, güvenliği tam, sineklere karşı ilaçlama yapan , iki kişi günde en çok 10 ytl vereceğimiz , ağaçlık alanda, deniz kenarında elektrik veren...
  4. benemha

az sonra evden çıkacağım çok acele yardım lütfen!!

bilen var mı acaba bugün sirkecideki dükkanlar ( motorcular) açık mı:silent:
  5. benemha

yarın motor alıcam sizce bunlardan hangisi en az sorun çıkartır bana?

bnmki biraz geniş bi kıyaslama olcak ama sizce; mondial 151rs sıfır mı, asya 150t ikinci el mi, asya 150t1 ikinci el mi? biraz daha bekliyip ikinci el mondial 151 rs mi araştırimm? mondinin daha geniş bi servis ağı var ama şöyle bi mantık ne kadar doğru? asyanın daha az servisi var demek ki...
  6. benemha

ikinci el motor ücreti hariç ne kadar daha para çıkıyor cebimizden?

ikinci el motor aldık diyelim 1000 ytl. bunun üstüne ne gibi masraflar yapıyoruz daha?ruhsat plaka devir teslim fln ne kadar tutuyor hepsi? ayrıca ustaya götürme zart zurt kaça patlıyor toplam?

Yeni mesajlar