bekotr2 kullanıcısının son içeriği

1. bekotr2

Samsunda yardımcı olabilecek var mı?

Merhabalar mersinden samsuna mt07 almak için gideceğim. Göstereceğim servis , usta var mıdır? Mersine mercedes travego kullanan otobüs firması ile düşünüyorum kullanan firmalar hangisidir salı akşamı çıkıp sabah orda olmayı öğlene kadar ustaya gösterip noterde devrini aldıktan sonra saat 1...
  2. bekotr2

Java 125 Crossda Arka Dişli

Merhabalar , 125 cc java crossumuzun arka dişlisini değiştirip gücünü arttırmak istiyoruz, hızını en az seviyede düşürerek , dişliyi kaçlık almamız lazım?
  3. bekotr2

MERSİN POZCU ACİL PAKETÇİ ARANIYOR

Mersin pozcuda bulunan, tavukçuda adres bilen a2 ehliyetli eleman aranıyor , ister günlük , ister aylık hesaplaşılıcak , honda today servis motorumuz mevcuttur. Paketçimiz gitti yarın başlayabilicek eleman aranıyor. İrtibat kurmak isteyenler 0507 198 60 86 nolu numarama mesaj atabilirler.
  4. bekotr2

Motor debriyajsız vites atıyor!

Arkadaşlar mondial xtreme max 2015 model 334 km motor debrijaya basmadan vites atıyor bazen de vites çok sert oluyor aşırı derecede bunun nedeni nedir acaba düşük hızda oluyor yüksek hızda denemedim
  5. bekotr2

Polislik Ve Dövme?

Öncelikle iyi akşamlar hepinize aranızda polis olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara bir sorum olucak.Bileğimde bulunan dövme bu ; Polislikte mülakatta belli bir uzaklıktan vucudunda seni ayıracak özellik olmaması gerekli imiş fakat polis olduktan sonra yaptırırsan sıkıntı olmazmış...
  6. bekotr2

Ramzey Qm 200?, Mondial Xtreme Max ?

Bu iki motordan ikisinide almıcam ,fakat hangisi daha mantıklıdır acaba fiyat bakımından çok ucuk bir rakm yok ama modelleri ,yaşları bakımından çok fazla fark var , en iyi çinli cross olarak ramzey qm 200den bahsediliyor ama x treme max ise daha yeni ve daha çekici sizce hangisi?
  7. bekotr2

Cbr 250 Mono Kapak

mono kapak lazım nedeni aslında pek böyle bencil bir insan değilim ama ne zaman bir arkadaşımı görsem arkama atlamak istiyorlar insanları kıramam hele sevdiğim insanlar ise çok zor ama birinin canını arkanda taşımak çok büyük bir yük oluyor insana çoğu zaman arkama kask kullanmadan biniliyor...
  8. bekotr2

Direksiyon sınavından sonra

Bu gün direksiyon sınavı oldum sıkıntım olmadı zaten motorum vardı zaten sınava girdiğim motor 100lük mondial ölmüş depo darbeli falan elcikler pert her neyse bu sınavdan geçmişim kurstan aradılar bundan ne kadar süre sonra dosyalarımı alabilirim adamı bu gün sürekli sık boğaz ettim zaten bende...
  9. bekotr2

22 Mart Ehliyet Sınav Sonucu

Geç açıklanan sınav sonucu illahlah ettirdi ama artık ehliyetsiz kullanmayacağım :D 84 almışım bakmak isteyn arkadaşlar buyursun burdan bizle de paylaşssın :D http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/Ss/2015/2015_2_2qwszaqx/Ss_Surucu.asp ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30...
  10. bekotr2

Ramzey QM 200 GY ?, Mondial X-Treme Max ?

Dün kardeşime cross hediye alacağım demiştim bu gün biraz araştırdım ve bu ikisi arasında kararsız kaldım model farkı var ama sağlamlık açısından sizlere sorma gereği duydum bildiğiniz kadarıyla artı ve eksi yönlerini söyler misiniz...
  11. bekotr2

Cross Önerisi

Kardeşim motoru çok sevdi aramızda 1 yaş var ama hayatında ilk defa motoru bende kullandı aşığı oldu nerdeyse , benim önceden 1 yıllık scooter deneyimim vardı ama onun yok ona hediye olarak böyle ucuza en fazla 2.5 bin liralık bir cross almak istiyorum tam öğrendikten sonra abi kardeş gezelim...
  12. bekotr2

Ehliyet Sınavı 22.03

YARIN GİRECEĞİM EHLİYET SINAVINDA BENLE BERABER GİRECEK TÜM ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM SINAV İÇİN VARSA BİR ÖNERİNİZ DİNLERİM MOTOR VE TRAFİKTE PEK SIKINTIM OLMAZ AMA İLK YARDIMDA ZORLANACAĞA BENZİYOR.
  13. bekotr2

Sonunda Aldım

o kadar ısrar karar sonuç vermedi anlaşamadık babamla bu sabah honda bayiisine gidip abimin de cüzi bir miktar desteği ile 2014 cbr 250 r aldım babamın haberi yeni oldu verdiği tepki allah kaza bela vermesin oldu anneme ise uzun bir süre söylemeyi düşünmüyorum yazmamın nedeni hem sevincimi...
  14. bekotr2

En Uygun Ve İyi LS2 Kaskı

Merhabalar elimde 2 adet ls2 evil twin kask var ls2 4 yıldızlı gösteriyor sharp ise 1 yıldız gösteriyor Ben bu kasklar hem artçı arkadaşımın kafasını hemde benim kafamı emanet ediceğimi göze alarak daha iyi daha ekonomik kaliteli ve bütçe olarak bu civarlarda bir kask arıyorum önerilerinize açığım.
  15. bekotr2

Sonunda Karar Verdik

Hocam önccelikle hepinize iyi akşamlar babamla scooter istiyordu ben cbr 125 ortak bir nokta olarak enduro cross tarzını seçtik bu sefer kesin son karar :D 2 seçenek var ktm yada yamaha şu 2 resim fakat ben yamahayı bulamadım teknik özellikler model konusunda nasıl acaba şurda ikisininde resmi...