Bekir Arda kullanıcısının son içeriği

1. B

Çocuklar için Motosiklet eğitimi

8 yaşında bir kuzenim var. Kendisi yaklaşık olarak 1 senedir dayımdan ve benden özendiği için çocuklar için olan motokros türü motorlardan istiyordu. En sonunda dayım da dayanamayıp kendisine istediği türden ucuz bir 50cc'lik motor aldı hevesinin geçmediğini görünce. Ben kuzenimin bu hevesinin...
  2. B

KTM Duke 125 mi almalı Honda CB 125 R mı?

Motor almayı planlıyorum A1 ehliyet alacağım bu ay. 125 cc bir motor almak istiyorum ve Duke 125 ve CB 125 R finale kaldı ama hangisini alsam diye kararsızım hala.
  3. B

Otomatik vitesli enduro bulunabilir mi ?

Merhaba Motosiklet almayı planlıyoruz. Otomatik vitesli bir enduro arıyoruz. Hondanın bir modeli olduğunu hatırlıyorum ama başka model var mı diye foruma bir sorayım dedim.
  4. B

Üç tekerlekli stickerlar hakkındakş düşünceleriniz nedir?

Babam motora başlamayı düşünüyor. Kendisi bu motoru yayla yollarında bazen şehirde kullanacak. Enduro'nun en mantıklı seçim olacağını düşünüyorum. Ama kendisini cesaretlendiren kişi de benim kaza yapmasından da çok korkuyorum. Acaba ne önerirsiniz. Bu arada scooter yazmıştım otomatik düzeltmenin...
  5. B

KTM Duke 125 ve BMW G 310 alınır mı?

Babam 180 boyunda 100 kilo ve 42 yaşında. Motora başlamak istiyordu ama yıllardır annem izin vermiyordu. Ben 16 yaşındayım 175 boyum var ve 80 kiloyum. Kendim motor ehliyetimi alacağımı söyleyince babam ben de motorcu olayım o zaman dedi. Biraz baktıktan sonra en uygun türlerin naked ve enduro...
  6. B

Babamla motora başlıyoruz BMW G310 ve KTM Duke 125 alınır mı?

Babam 180 boyunda 100 kilo ve 42 yaşında. Motora başlamak istiyordu ama yıllardır annem izin vermiyordu. Ben 16 yaşındayım 175 boyum var ve 80 kiloyum. Kendim motor ehliyetimi alacağımı söyleyince babam ben de motorcu olayım o zaman dedi. Biraz baktıktan sonra en uygun türlerin naked ve enduro...

Yeni mesajlar