behzatbugdayy kullanıcısının son içeriği

1. B

Benelli 125s mi srk 125r mi

Merhabalar, 125cc scooter’ımın yanına bir de Vitesli Sıvı soğutmalı motor almak istiyorum. Benelli ile rks srk 125r arasında kararsız kalıyorum. Biri naked biri racing, biri italyan biri çin malı. Benelli hakkında tecrübesi olanlar bana biraz akıl verebilir mi. Ne tavsiye edersiniz satma...
  2. B

125 CC 150 CC YÜKSELTME

Merhaba saygıdeğer Arkadaşlarım, 125cc gy6 scooter’ıma 150cc silindir+üst kapak kit yapmayı istiyorum. Ama bunun yanında enjeksiyon ayarlamasıda yapmalıyım, yani galiba yakıt püskürtmesi. Bu konu nerden bulurum, nasıl ayarlanır bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz.
  3. B

Scooter motoruma başka kelle motor olur mu?

Merhabalar Kuba Brilliant 125 Pro enjeksiyonlu Scooter’ımın galiba motor yenilemem gerekicek. Eğer yenileyebilirsem Hangi 125 cc üstü scooterlar uyum sağlar.
  4. B

MOTORUMA FAYDASI OLUR MU?

Arkadaşlar öncelikle İlginiz için sağolun, motorumun orjinsl baga gramajı nedir peki? Nasıl öğreneceğim? Bide dr.pulley bagalar nasıldır alabilir miyim?
  5. B

MOTORUMA FAYDASI OLUR MU?

Merhabalar, brilliant 125 Pro modelinde bir Motorum var, motorumdan gayet memnunum güç konusunda ama merak ettiğim birşey var. Motorumu komple silindir-üst kapak kit ile 150 cc ye çevirmeyi düşünüyorum. Amacım asla top speed değil, biraz daha tork kazanmak istiyorum. Kit değişimi ile birlikte...