Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaslar bugun basıma geldı 80 90 km cıvarı gıderken debrıyaj sıktıgımda motor hemen hemen her defasında stop ettı.bujıyıde yenı degıstırdım bu arada.sıkıntı neden oluyor olabılır ona gore cozum bulayım.fıkrı olan varmı?
Arkadaslar merhaba bı konuda yardıma ıhtıyacım var bılgı verırsenız sevınırım.skyteam v raptor 250 motorum var.cok memnunum fakat 250 lık olmasına ragmen son hızı dusuk..100 kmlerde bagırıyor motor.malum yazda geldı buna baglı olarak motorda cok ısınıyor.dıslılerı degıstırmeyı dusunuyorum.hem...
Merhaba arkadaslar skyteam v raptor motorum var.ve uzerınde bıraz degısıklıkler yapmak ıstıyorum.deposu cok ufak ve cılız duruyor.eskı javaların benzın depoları tam ıstedıgım gıbı bunlardan alıp ıstedıgım renge boyayıp motora uydurabılırmıyız? Uymayan bır durum olurmu? Yardımcı olabılecek varmı?