...BeDo... kullanıcısının son içeriği

1. B

Dominar 250 soğuk motor çalışmama sorunu

Bu sorun 900 km lerde başladı şimdi 2 bin küsürlerdeyiz 1.5 aydır durum bu aslında 1752640979 Bu sorun 900 km lerde başladı şimdi 2 bin küsürlerdeyiz 1.5 aydır durum bu aslında (Uyku sersemi mesajınıza cevap vermek yerine direk yazdığım için bir daha aynısını yazdım kusura bakmayın)
  2. B

İşte durmadan stop ediyor mecburen yarım saniye kadar kendim destek veriyorum. Hep duyduğum tps ve akü, yarın servis dışında bir motor servisi buldum aküyü bir kontrol ettiricem o da olmadı artık cebimden verip tps değiştiricem
  3. B

Herkese merhaba motorum hava durumu fark etmeksizin soğukken gaz desteği vermeden çalışmıyor. Aldığım servise 2 kere gittim normal diyerek geri gönderdi, başka yetkili servis tps olsa motor sıcakken de yapar sibop ayarları sıkı gibi duruyor onlara bakmak lazım dedi. Ne yapmak lazım sizce? (Fazla...
  4. B

Bajaj Bajaj Dominar 250 Kullanıcıları | Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese merhaba motorum hava durumu fark etmeksizin soğukken gaz desteği vermeden çalışmıyor. Aldığım servise 2 kere gittim normal diyerek geri gönderdi, başka yetkili servis tps olsa motor sıcakken de yapar sibop ayarları sıkı gibi duruyor onlara bakmak lazım dedi. Ne yapmak lazım sizce? (Fazla...

Yeni mesajlar