Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam traction aşırı mantıklı bir açıklama kafama takılan en büyük problemlerdne birini bertaraf ettiniz teşekkür ederim. Cumartesi günü bakımı var ilk bakım olcak 12k km sonra ordada bu konuyu danışıcam sizin dediğinizden farklı bir yanıt alcağımı düşünmemeye başladım. Boy 180 kilo 100 bu...
Sayın King Henry,
Adv almadan önce Xmax forza gibi seçenekleride düşündüm. Zaten mt 07 gibi bir motordan inince insanın tek istediği komfor oluyor. Xmax ılımlıydım fakat ona vericeğim paraya adv alırım mantalitesine girdim ek olarak xmax çok alcak geldi ve uzun yol yapılamayacak izlenimi...
Herkese selamlar, Güzel günleriniz olsun.
Sonunda mt'den kurtulup adv'ye geçtim. Evveliyatımda sürekli vitesli motor olması neticesiyle scootera pek hakim değilim AMA lezzeti bambaşkaymış. Kafama takılan birkaç hususs var tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
1. Scoterı bir 30-40 saniye...
Herkese Selamlar.
Ekipmanlarımı(Ceket, eldiven, pantolan ve ayakkabı) güncelleyeceğim. Eskilerini mezara gömme vakti geldi 3 senedir bir fiil üstümdeler. Bilgi birikiminize ve tecrübenize istinaden danışmak istediğim bazı konular var. 4rider ceket kullanıyorum genelde yaz kış ayrı ayırmam...
Yok hocam ya eski yeni ayrımı yok bence bazen geç kalma durumlarında 60 km 170- 200 gittiğimi biliyorum bir depo benzinde yiyebiliyor eminim yenilerde öyledir.
Ama 2017 tracerla yakıt konusunda arasında çok fark samimi bir şekilde söylebilirim.
Bu hepsi hakkında yolda gördüğüm izlenimleri paylaşarak içimi dökmek istiyorum.
Gs'ciler değişik bi tarikat ilginç ilginç hareketleri var. Tamam bende Mt tayfadanım bizde rahsızız ama gerçekten Gs'cilerde var bişeyler. Fakat sohbet edilebilir insanlar. Sadece sürüş anında sizi kontrol edip...
Tracerda da Mt'de Putolıne kullandım. Halada kullanıyorum bundan sonrada hep bunu kullanırım gibi. Zinciri gaz yağı ile güzel bi temizledikten sonra yağın uçması içi bi yarım saat 45 dakika müsade et güzelce yağı yedir mümkünse bütün gece kalsın. 500 km sonra tekrarlar zincirine ömür kat derim...
Merhaba,
30-40 bin km NS alıcaksan evveliyatını bilmiyorsan alma derim. Rs200 vardı bende de ilk heves diye lambur lumbur aldım motorı 8bin km'deydi 16bindeyken blok arasından sızdırmaya başladı. Demem o ki hintli için 30-40 riskli bir rakam olabilir. Nasıl kullanıldığını bakımlarının ne zaman...
Nitril eldiveni bu sabah denedim. Makul derecede fark ediyor. Tavsiye için teşekkür ederim. Tek sorun 40 dakika sonra terlemeye neden olması oda normalinden daha soğuk bir konuma sokuyor.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. İlerde bunun acısını çeker kısmı canımı yaltı çünkü...