bbatuhann kullanıcısının son içeriği

1. B

çalınan motorum bulundu fakat ?

iki gün önce cbf marka motosikletim çalındı bugun haber geldi bağcılardan çalınan motor beykozdan çıkmış stickerdan tanımışlar motoru sadece iskeleti kalmış tüm parçalarını almışlar çalıntı ihbarı yapmıştım peki şimdi ne yapmam gerekiyo trafikten mi çekiyim bunun ücreti falan var mı...
  2. B

sigorta yaptırdım 407 tl :)

sigorta konusunda uzun süredir korkuluydum plaka 34 olsun istemiyordum boxer satıp yine cbf e döndüm anadolu sigortadan en uygunu çıktı cbf yılı 2012 bugune kadar hiç kazaya karışmadım sadece bi kere sigortasız kullandığım için iki sene önce motor bağlattım o kadar 59 plakalı 2012 model...
  3. B

en çok satılan kask ls2 ff351 ciddi bir iddaa 1 yıldız mı 4 yıldız mı ?

yorumu sizlere bırakıp linki veriyorum http://www.bncn.org/post/141228189280/ls2-ff351-1-kask-yorum-tavsiye-sharp-test-4-1-yildiz
  4. B

a2 li jandarma

ve mutlu son askerlik görevimi bitirdim ve yeniden aranızdayım ben geldim ailem :cherry: :rendeer:
  5. B

250 cc pişmanlık mıdır ?

her motorcu gibi bende yüksek cc hayalini kuruyorum 600 cc tecrübem olmasada vitesli sıkıntım yok fakat 600 cc'ye gecmeden 250 tavsiye ediyorlar ama bu konuda motorcuların ikiye bölündüğünü fark ettim kimi mutlaka geçmeden önce 250 de tecrübe edilmesini kimide 125-150'den direk 600 cc'ye...
  6. B

0 cbf ve ikinci el cbf

pazartesi honda konşuk motordan alabileciğim suanda bütcem için kral sayılcak askere gidene kadar bana eşlik etsin diye bir cbf aldım 0 çevremdeki insanlar kuryelik yaptığım için tanıdıklarımın hepsi motorcu diyorum ki abi cbf aldım ooo iyi yapmışın abi 0 aldım yapma be ona o kadar para verilir...
  7. B

bayanlar için motosiklet eğitimi istanbul

herkese merhaba benim sevgilim vespa hastası az çok eli yatkın bir ara boş bi sokakta spacy'le öğretmeye çalıştım ama iyi kötü kullanabiliyor benim öğrettiğim hiç bir işe yaramaz uzman bir eğitim alması gerekiyor okuluna giderken fıtı fıtı gidip gelsin istiyorum o yüzden varmıdır bildiğiniz...
  8. B

seyir eden araçların kapalı aynaları

merhaba forumdan beni bilen birkaç kişi çıkar bakırköy de domino's pizzada kuryeyim normalde haftada 5-6 aracın seyir halindeyken yanlarına yanaşıp aynalarını açıyodum ama dün gün içerisinde 8-9 aracın aynasını kapalı gördüm :pr:yanlarına yanaşıp açıyorum ama bu kadar fazla olması beni...
  9. B

gözlük ve kask

aramızda belki benim gibi gözlükle kullanan vardır çok dertliyim bu konuda kaskın yanakları çıkartırsam sallanıyo en ufak bir rüzgarda kask benden bağımsız hareket ediyo:pr: yanakları taksam küçük bi çukur kasis vb gözlük kayıyor görmemi engelliyo buhar yapıpta önümü görmeme engel olması ondan...
  10. B

regal raptor

güvenlik ekipmanlarındaki eksikleri tamamladıktan sonra 4-5 bin tl bütçe var ev ve iş arası 3 km alan vardır ara sıra uzun yol yapıyorum nasıl markadır parçası falan güvenilir marka mıdır bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
  11. B

motorcu bunlara deli oluyor

motor üstüdündeyken illaki sinirimizi bozan deli olduğumuz içimizden lağğnnn şimdi var ya dediğimiz durumlar vardır peki sizi motor üstünde deli eden ne ? :cherry: ( hadi hadi dökün içinizi ) :)
  12. B

canım yanıyo be abi

bakırköyde dominsta çalışıyorum bize verdikleri motorlar bakımsız ve dandik ki çoğunun sadece ön frenler tutuyo siparişe giderken midibüsün teki geniş sokakta sağ tarafta yavaş yavaş ilerliyodu bende geçiyim yanından gideym dedim yaklaştıkça stop lmbalarına baktm bi hareket yok bende iki krna...
  13. B

kasksız motorcunun feci ölümü :(

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında, Tornacılar Sokak’ta meydana geldi. Atatürk Caddesi’nden Tornacılar Sokak’taki tali yola dönüş için manevra yapan Müjdat Dede’nin (21) kullandığı 10 UV 074 plakalı haif ticari araca, arkadan gelen Deniz Oğuz yönetimindeki 10 UU 976 plakalı motosiklet hızla...
  14. B

farka bakın ehliyet ve motor sayısı

( kopyala yapıştır yapıyorum ) Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, il genelindeki tescilli araç sayısı ve ehliyetli kişi sayısını açıkladı. İl genelinde 157 bin 107 tescilli motosiklet bulunurken, buna karşılık sadece 3 bin 719 kişinin A2 motosiklet ehliyetinin olduğu...
  15. B

motorcu dayanışması

bayramın birinci günü cbf ile bağcılardan yola çıkıp babaeskiye gidiyodum belki bilirsiniz bu bakırköy sahilden giderken florya yoluna girmeden ışıklar var 10 mtre geçtm yola çıkmadan bi sigara içiyim diye sağa çektm tam 15 dkika içinde yanıma 3 motor geldi biri spacy biri tam modelini çözemedm...

Yeni mesajlar