Bayramicli kullanıcısının son içeriği

1. B

Bmw BMW F650 (1994-2000 arası) paylaşımları

Kağıthane/çağlayan'da C7 Moto, Hüseyin Usta. Google'da bilgileri var.
  2. B

Bmw BMW F650 (1994-2000 arası) paylaşımları

Değerli Dostlar selam, Kış geçti, ilkbaharın sonlarına yaklaştık, yazı göğüsledik, motosikletler yollarda. Ben de "canım dostumu" kış uykusundan uyandırdım, bakımlarını C7'de yaptırdım. Yağ, filtre, conta vb genel sarf malzemeleri değişti. Hafta sonu bir İstanbul - Çanakkale - İstanbul...
  3. B

Günübirlik İstanbul - Çanakkale - İstanbul Gezisi Fikri

Merhaba, Bmw F 650 Funduro (1998) kullanıcısıyım. Beylikdüzü ve civarında oturan motosiklet sever dostlar varsa haberleşelim. Günübirlik bir İstanbul - Çanakkale - İstanbul gezisi düşünüyorum. Çanakkale Merkez, peşinden Troya Müzesi gezisi ve dönüş şeklinde. Gidişte kötü, dönüşte feribot...
  4. B

Metal Elcik Koruma Önerisi

Merhaba, 1998 model BMW F650 Funduro motosikletim için metal elcik koruma satın almak veya yaptırmak istiyorum. İnternette araştırdım bulamadım. Önerileriniz için teşekkürler.
  5. B

VOGE 300 RALLY

Merhaba, Bir VOGE 300 RALLY satın aldım. 500 Km'dir kullanıyorum. Motor kendi stok güvnlik demiriyle geliyor ancak biraz kısa. İstanbul'da güvenlik demiri ve yan çanta demiri yapan firmalar hakkında önerilerinizi rica ederim. Selamlar, Saygılar Bayramiçli
  6. B

Motora İstanbul'da Folyo Kaplayan Atölyeler

Merhaba, Motocross motorumun grenajlarına farklı folyo kaplatmak istiyorum. Önerebileceğiniz, güvenilir, temiz iş çıkaran bir atölye var mı? Saygılar

Yeni mesajlar