Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bi süredir konular açıyorum kusura bakmayın ama Mh drifti alma sebebim değişti.Burada ybr ve tvs apache yarışları yapılıyor bol bol. Bende Mh drifti alırsam bu yarışlara katılıp ismini duyurmak istiyorum.Sizce alsam yarışlarda ybr ve tvs apache ye karşı iddialı yarışlar çıkarabilir...
Hayırlı akşamlar kardeşlerim.Asya motor hero 125 ve mondial 125 mh drift arasında kaldım.İstediğim özellik birazcık seri olması ve rahat olmasıdır arkadaşlar.Boyum 1.80 kilom 75.Altımda çok küçük kalmasını da istemem.Malum bütçemizde sınırlı.3000 Tl ye kadar buldugum en iyi motorlar...
öncelikle merhaba .ben ilçede yaşıyorum.ben windy s 125 almayı düşünüyoru mama kırsal biyerde yaşıyom bütcem 3000 tl ye kadar gider.windy s çok hoşuma gitti.windy kırsal yerlerde rahat bayır çıkar mı?ya da iyi bayır çıkabilen bi motor biliyonuz mu 3000 E KADAR
arkadaşlar merhaba.ben bu sıralarda bu iki motordan birini almaya niyetlendim.3000 tl ye kadar alabilirim.2i el düşünmüyorum.motorumda 2 özellik istiyorumi.bayır çıkması ve güzel ses çıkarması bu ikisinden başka öneriniz var mı?yada hangisini almalıyım:rendeer:
merhaba arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum 3000tl ye kadar ve bunlar dikkatimi çekti.1)salcano wolf 125.2)lifan 150-9j.3)ramzey XF 125-10V
ben alcağım motorumla biraz dağ bayır gezmek istiyorum ama çok zorlamam.ve genede 90km yi geçmem.ne öneririsiniz hangisi?
arkadaşlar öncelikle ALLAH HERSEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.ben 4 milyara kadar bir cross olmak istiyorum.hangisini önerirsiniz.dağ bayır gezeceğim.XL200 ün fiyatını bilen var mı :HE BU ARADA O MOTOR ALACAGIM O el
öncelikle merhaba.ben bir cross motor almayı düşünüyorum.ama bütcem sınırlı.2000-4500 tl arası olursa alabilirim ancak.ben daga taşa vurabilecegim bir motor arıyorum.hangisini önerirsiniz?cross hızlı gitmesi önemli deil