BatuhanS kullanıcısının son içeriği

1. BatuhanS

Satılık scooter...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-celik-motor-celik-tiger-150-scooter-sifir-motor-ve-egzoz-takildi-cok-ucuz-279438895/detay/ başlangıç motorum olan çelik tiger 150'yi stıyorum motor komple yeni takıldı. Forumdan birine giderse daha çok sevinirim. :)
  2. BatuhanS

Bu site kapatıldı mı ?

Herkese merhaba 1-2 hafta öncesine kadar sıklıkla ziyaret ettiğim siteye şuan da erişemiyorum. Acaba kapatıldı mı? http://www.motosikletparcalari.com.tr Aradığım ürünü sadece bu sitede bulabilmiştim. Ürün:Çelik Tiger 150 egzoz
  3. BatuhanS

Ehliyet sınavından geçtim.

Öncelikle herkese merhaba. Dün ehliyet sınavına girdim ve bugün geçtiğim bilgisi geldi. :) Sistem biraz değişti girecek arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum. Öncelikle motora ilk bindiğinizde size 6-7 tane soru soruyorlar motor hakkında yağ nereden değişir,gaz pedalı,debriyaj.vites.ışıklar...
  4. BatuhanS

Egsoz olmadan motor gider mi ?

Motorla seyir halindeyken egsoz müsait bir yerde indi. :) kırılmış ve paslanmış malesef. sorum şu peki bu şekilde motor kullanılablir mi ?
  5. BatuhanS

Bu zımbırtı ne işe yarıyor?

Herkese merhaba Bugün yolda giderken düştü sanırım ve scooterımın sesi sanki abartı egsoz takmış gibi oldu.Bu beni çok rahatsız etti kendimi apaçi gibi hissettim bu aparat acaba susturucu görevimi görüyordu ? ve o olmadan bir süre kullansam ne gibi zararını görebilirim ? şimdiden teşekkürler...
  6. BatuhanS

Disk Fren kilitlendi...

Günaydınlar mutlu pazarlar. :) Dün akşam seyir halindeyken tam ışıklara geldiğim esnada arka frenim sıkıştı. motorda çok ağır zar zor 30 metre sürükledim kenarıya ve bağladım. Hemen foruma girdim forumda yazılan bir yorumda 20-30 dakika sonra git yanına soğur düzelir yazıldığını gördüm 2 saat...
  7. BatuhanS

Acil yardım lütfen(Akü)

Bugün yeni akü taktırdım 4-5 saat sorunsuz kullandım. fakat okuldan eve geldim motoru stop ettim anahtarı tam çıkarttım ki motor anahtarsız bir şekilde çalışmaya kalktı ama marş yemiyordu motor tam çalışmadı sadece titreme oldu. çok panikledim anahtarı taktım gaz verdim motor hareket etti...
  8. BatuhanS

scooterim stop edip duruyor...

Merhaba arkadaslar celik tiger 150 bir scooter sahibiyim alali daha bir ay olmadi.Aku bitikti once akuyu degistirdim 65 tl ye motor normal bir sekilde start dugmesiyle calismiyordu hep ayakla calistiriyordum dakikalarca ugrasip aci cekiyordum.ustaya goturdugumde sorunun elektrik kesme dugmesinde...
  9. BatuhanS

Sigorta saçmalığı...

Herkese merhaba yeni bir scooter aldim ehliyetim olmadigi icin kullanmicaktim alana kadar fakat sigortayi yaptirman gerekiyor dediler. Gunumun 2 saatini sigortacilara harcadim ve bana verilen en ucuz fiyat 650 tl en pahalisida 966 tl simdi isin ilginc tarafi ben scooterımı 1000 tl ye aldim...
  10. BatuhanS

Çelik Motor Tiger 150 alıyorum

Başlıkta belirttiğim gibi bu scooteri alıyorum hayaller ybr hayatler çelik oldu. :) 2010 model 1000 lira gibi ucuz bir fiyata anlaştık test ettim beğendim daha önce kullanmış ve tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yakıt tüketimi ve dezaantajlı yanlarını bana söyleyebilirlerse çok mutlu olurum...
  11. BatuhanS

Manisa Akhisar'da tanıdığınız

iyi motorsiklet ustası var mı ben yeni motor alıcam bana çoğu konuda yardımcı olabilecek ve sizden referrans alarak gidebileceğim bir motor ustası var mı ? şmdiden teşekkürler
  12. BatuhanS

Direksiyon sınavında bizi neler bekliyor?

İyi akşamlar öncelikle motor hayalime bir adım daha atarak bugün sürücü kursuna gidip kayıt yaptırdım benden istenilenler şunlardı -6 adet fotoğraf -Öğrenci belgesi -Tc Kimlik fotokopisi -B ehliyetimin fotokopisi Bunları götürdükten sonra benden tekrar bir şeyler istediler -Sağlık raporu -Adli...
  13. BatuhanS

Selamlar Ehliyet kursu fiyatları.

Öncelikle merhaba herkese pazartesi günü ehliyet kursuna kayıt olmaya gideceğim fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum atabilirse sevinirim şimdiden teşekkürler. :) BU ARADA B SINIFI EHLİYETİM VAR ARKADAŞLAR
  14. BatuhanS

Lütfen motor öneeriniz.

Öncelikle merhaba ben Batuhan 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim bütcem 3000 tl civarı boyum 1.92 90 kiloyum 1 yıldır elektrikli kullanıyorum okullarımız açıldı malum ehlyete yazılıyorum bu hafta ve vitesli motorsiklet almak istiyorum fakat motoru SIFIR almak istiyorum ki her şeyini...
  15. BatuhanS

Merhaba Herkese iyi bayramlar

Öncelikle selamlar yeni üye oldum fakat forumu uzun süredir takip ediyorum 1 yıldır elektrikli motor kullanıyorum ve artık bende ki motor aşkı ve hayali beni ve etrafımdakileri etkilemeye başladı Bursa'da oturuyorum fakat Akhisarda üniversite okuyorum ve artık vitesli bir motor almamın vakti...

Yeni mesajlar