batuhanmotor kullanıcısının son içeriği

1. B

Vites sorununu

Merhaba arkadaşlar tiger 250 kullanıcısıyım. Motorda 5. viteste hız 65-75 arası yükselirken, sanki debriajı sıkmış veya boşa takmış gibi motor çekişten düşüyor motor devri yükseliyor. Ayrıca göstergedeki 5.vites işareti sönüyor sanki boşa takmışım gibi oluyor. Hepsi 1-2sn içinde oluyor ve...
  2. B

devir saati tamiri ?

kanuni tiger motorumu kışın yagmurlu günde kullanırken devir saati bozuldu hiç hareket etmemeye başladı. Yenisi 160 lira oldugu için almayı düşünmedim. devir saatinin elektronik devresine baktım yanık bi kısım gözle görmedim. Degişmesi gereken elemanı bulabilirsem kendim degiştirmek. Bu gibi...
  3. B

Kısa devre sigorta sorunu

Motoru çalıştıramıyorum marşa bastıgımda önce sigortayı yaktı sonra 6,7 tel sarıp bagladım motor çalışmaya başladıgı anda telleride yaktı, Daha oncede tel baglamıştım sigorta yerine baya idare etmişti. şüpelendigim konular Motorumun konjektorunu degiştirmiştim olaydan 2 gün önce nomarlde 90tl...
  4. B

Motor çalışmıyor

1 haftadır motoru çalıştırmıyordum. Bugun sabah çigleyide çekip marşa 5-6 sanıye bastım çalışmadı 2. denememde 2-3 sanıyede aldı ama 1 saniye surmeden motor durdu 3. marşa basışımda bi anda vites gostergesi vs. tüm elektrikli aksamlar söndü marş basmamaya başladı sigortayı sokup direk bagladım...
  5. B

Motor 3-4bin devirde motor tuaflaşması ?

Merhaba arkadaşlar Nekadar hızla gittigimden bagımsız motor 3-4bin devire geldiginde motor sanki ben hafiften fren yapıomusum gibi geri çekiyor ve bırakıyor devir artıkca bunu tekrarlıyor. Bu olurken bi tıkırtı sesi geliyor hatta ilk duydugumda yere bişimi düşürdüm diye bakmıştım. Neden oluyor...
  6. B

Kanuni tiger Akü sıkıntısı

2 hafta önce eski akümün bittigini düşünüp aldıgım yeni aküde bugun bitti. Anladım ki şarj olmuor. Neyseki sarj aletide almıştım onla şimdilik şarz edip 1 kaç gün kullanmayı düşünüyorum. Şarj olup olmadıgın emin olmak için volt metre bulup motor boştayken gaz verip voltmetrede degişme olup...

Yeni mesajlar