BatuhanB kullanıcısının son içeriği

1. B

astar ve vernik ne kadar önemli?

motorumun birkaç parçasını boyacağım, eski motorumda da 8-10 parça boyamıştım ve zımparalayıp 2 kat boya atmıştım gayet kalıcı olmuştu. şuan 883 sportster sahibiyim, gidon, alt sakal ve sissy barı bugün boyamayı düşünüyorum ama malum makinenin değeri arttıkça insanın cesareti de azalıyor, 2...
  2. B

gidon yaptırmak?

merhaba, fotoğraftaki gidonu yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz? yurtdışından veya türkiyeden alayım dedim fiyatlara baktım 600 liradan 1000 liraya kadar çıkıyor. bunu daha ucuza getiremez miyiz yaptırsak? bildiğiniz bir yer var mıdır özen göstererek yapabilecek?
  3. B

choppercılar için aksesuar sitesi?

memlekette drag bar yok mu arkadaşlar? google a yazıyorum hep aliexpress çıkıyor, yok mudur şöyle internet sitesi de olan bu tür aksesuarlar satan bi mağaza? veya istanbul avrupa yakasında bildiğiniz mağaza varsa orası da iş görür.. drag bar, far ızgarası..vs alacağım küçük bir custom işine...
  4. B

a2 ve sportster 883 konusu

merhaba, ruhsata baktığımda 39kw yazıyor yani 35kw sınırını geçiyorum fakat güç ağırlık oranına baktığımda 0,15 çıkıyor yani sınırın altındayım ki şöyle de bişey var ruhsatta güç ağırlık oranım yazmıyor sadece "--" işareti var. bi yakınım polis, kendisi sistemden sorguladı ve bi sorun...
  5. B

tuzladan bahçelievlere motosikletle gelinir mi?

arkadaşlar motor üzerinde çok tecrübem yok tecrübem olsa basar gelirim ama işte biraz endişeliyim, yarın makineyi almaya gidiyorum ama geri dönüşü nasıl yapabilirim? arabalı vapur var mı? bu arada ehliyetim ay sonunda elimde olacağı için direk evime getirip bahçeye koyacağım fakat işte nasıl...
  6. B

ruhsat, noter ve sigorta ne kadar tutar?

ilk motorumu alıyorum, ekipmanlar tamam fakat tüm param motora gidecek diğerleri için yeterli param olmayacak bu evrak işleri ne kadar tutar? sigortayı yine birine hallettiricem ama diğerleri?
  7. B

ikinci el cbr125

herkese hayırlı geceler, yarın ilk motorumu almaya gidicem daha doğrusu bakıcam eğer hoşuma giderse sorun yoksa almayı düşünüyorum. cbr125 hakkında bilgisi olan varsa motorun önemli noktaları neler? hangi kısımlara özellikle dikkat etmem gerekiyor? ayrıca kilometre ve yıl uyumlu mu? isteyene...
  8. B

İlk motor, falcon freedom 250 ve ehliyet

Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır aranızdaydım ama henüz motor sahibi olmadığım için üye olmuyordum, bu hafta içinde büyük ihtimalle ilk motoruma kavuşacağım tabi haliyle sorularım var :) pek motor geçmişim yok, araba ehliyetim var motor ehliyetini keşke araba ehliyeti alırken...

Yeni mesajlar