Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mondial znu 125 heryeri kaynaklıymış alırken bana söylemediler ben satarken söyledim kaynakçı bir abiye sattım kurtuldum. motor durduk yere yolda giderken stop ediyordu. yamaca cygnus rs almıştım 85 bindeydi onda bile hiç sorun yaşamamıştım. ilk ve son çinli motorumdu
Merhaba arkadaşlar pcx motorumu 133 bin liraya satımış bulunmaktayım. Şöyle düşük km inazuma istiyorum eskiden de hep istek listemde vardı bu motor.
Kullanan arkadaşlar ustası parçası sıkıntı çıkarır mı bana bilgi rica ederim.
Zortingennn evet arkadaşlar. bu motoru almayı düşünüyorum. şuan pcx sürüyorum ama özgür ruhum bu motoru istiyor. sizce 2025 yılında 96 model yani 30 yaşında bir virago alınır mı acaba. kullanan var mı
Arkadaslar bu iki motosiklet arasinda kaldim. Benim dioyu sattım bu ikisinden birine geçmek istiyorum ama xmax hem guclu hem heybetli ama ikinci el guven olmayabiliyor. Digeri sifir pcx ama hiz yok 105 110 yapiyor ama kalitesi sorunsuz olmasi ve sifir olmasi beni cezbediyor. İkisi arasinda...
Beyler iyi aksamlar. Benim motosiklet 8 bin bakımını 20 kmcik gecti. 150 km dir bakım icin randevu almaya calisiyorum ama islerimden dolayı istedigim gune alamiyorum randevuyu. Garanti disi kalmasin diye de baska servise de goturmuyorum.
bu böyle bi 100 km daha uzucak gibi. Soru şu 100 150 km...
Herkese merhaba tekrardan. Otobüs yerine motosikletle gitme kararına varmış bulunmaktayım.
Daha önce bu hedeflerdeki yolculuğu yapan var mı? Önerisi tavsiyesi olan var mı? Neler alayım yanıma
Arkadaşlar gunaydin herkese. Oncelikle ben hep v power alırım shellden dün pompaci dedi ki motoruna almayın abicim v power zararlı dedi. Kafam karisti acelem vardi bastim ciktim. Düsük cc motosikletleri mi kastetti acaba. Bilgisi olan var mı sürekli vpower kullanmak zararlı mı?
Arkadaslar ben ilk defa otomatik start stoplu bi motosiklet kullanıyorum. her ışıkta duruyo motor ve gaz verince calisiyo. bunun motosiklete zararı var mıdır. şahsen ben surekli durum calismasindan rahatsız oldugum icin kapattım start stop ozelligini