batuhanaslan kullanıcısının son içeriği

1. batuhanaslan

582.000 KM lik Africa Twin Günlüğü

maşalah da motor çalındı da bulunamadı mı anlamadım
  2. batuhanaslan

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

mondial znu 125 heryeri kaynaklıymış alırken bana söylemediler ben satarken söyledim kaynakçı bir abiye sattım kurtuldum. motor durduk yere yolda giderken stop ediyordu. yamaca cygnus rs almıştım 85 bindeydi onda bile hiç sorun yaşamamıştım. ilk ve son çinli motorumdu
  3. batuhanaslan

Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2025 yılı itibari ile bu motor alınır mı? ankarad parça ve usta sıkıntısı yaşar mıyım?
  4. batuhanaslan

2025 Yılında GW 250 İnazuma Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar pcx motorumu 133 bin liraya satımış bulunmaktayım. Şöyle düşük km inazuma istiyorum eskiden de hep istek listemde vardı bu motor. Kullanan arkadaşlar ustası parçası sıkıntı çıkarır mı bana bilgi rica ederim. Konum: ankara
  5. batuhanaslan

Japonu bitirdiler. Mutlu musunuz ?

bu hayatın ve yaşantının tek sorumlusu A*P dir
  6. batuhanaslan

Manitayla kafa dinlemelik tatil için neresi?

Usta ben olsam alanyaya giderdim oda kahvaltı şehir merkezinde otel tutardım şehir full sahil şeridinde zaten
  7. batuhanaslan

YAMAHA VİRAGO 535 HAKKINDA

arkadaşlar merhaba, bu motosikletten kullanan var mı? almayı düşünüyorum da pişman eder mi?
  8. batuhanaslan

Yamaha Yamaha Virago XV 535

Zortingennn evet arkadaşlar. bu motoru almayı düşünüyorum. şuan pcx sürüyorum ama özgür ruhum bu motoru istiyor. sizce 2025 yılında 96 model yani 30 yaşında bir virago alınır mı acaba. kullanan var mı
  9. batuhanaslan

2016 üstü Xmax 250 Abs mi yoksa Sıfır 2022 Pcx mi Düşünceleriniz

Arkadaslar bu iki motosiklet arasinda kaldim. Benim dioyu sattım bu ikisinden birine geçmek istiyorum ama xmax hem guclu hem heybetli ama ikinci el guven olmayabiliyor. Digeri sifir pcx ama hiz yok 105 110 yapiyor ama kalitesi sorunsuz olmasi ve sifir olmasi beni cezbediyor. İkisi arasinda...
  10. batuhanaslan

Honda bakım km sini gecersem garantiden düser mi

Beyler iyi aksamlar. Benim motosiklet 8 bin bakımını 20 kmcik gecti. 150 km dir bakım icin randevu almaya calisiyorum ama islerimden dolayı istedigim gune alamiyorum randevuyu. Garanti disi kalmasin diye de baska servise de goturmuyorum. bu böyle bi 100 km daha uzucak gibi. Soru şu 100 150 km...
  11. batuhanaslan

Honda Dio ile İzmir - Alanya 600km yolculuk tavsiyeleriniz

Herkese merhaba tekrardan. Otobüs yerine motosikletle gitme kararına varmış bulunmaktayım. Daha önce bu hedeflerdeki yolculuğu yapan var mı? Önerisi tavsiyesi olan var mı? Neler alayım yanıma
  12. batuhanaslan

Honda dio şehirler arası otobüse sığar mı

Merhaba arkadaşlar ben honda diomu yanımda şehir dışına götürmek istiyorum soru şu Bu honda dio otobüs bagajına herhangi bi yeri sökülmeden sığar mı
  13. batuhanaslan

V-Power zararlı mı?

Arkadaşlar gunaydin herkese. Oncelikle ben hep v power alırım shellden dün pompaci dedi ki motoruna almayın abicim v power zararlı dedi. Kafam karisti acelem vardi bastim ciktim. Düsük cc motosikletleri mi kastetti acaba. Bilgisi olan var mı sürekli vpower kullanmak zararlı mı?
  14. batuhanaslan

START - STOP ZARARLI MI

Arkadaslar ben ilk defa otomatik start stoplu bi motosiklet kullanıyorum. her ışıkta duruyo motor ve gaz verince calisiyo. bunun motosiklete zararı var mıdır. şahsen ben surekli durum calismasindan rahatsız oldugum icin kapattım start stop ozelligini

Yeni mesajlar