Bartrobel34 kullanıcısının son içeriği

1. B

Somun yalama olmuş

Herkese merhaba, Resimde gösterdiğim ön taraftaki göbek somunu benden önceki sahibi yalama yapmış ve açamıyor servis. Nasıl açtırabilirim fikir verebilen olabilirmi acaba.
  2. B

İstanbul İzmir Güzergah Tavsiyeleri

Herkese merhaba, Pazartesi günü kısmetse İzmir Menemen'e gitmeyi planlıyorum. Güzergahlara baktım 3 seçenek arasında kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Motorum NMAX 155. 1- Yenikapı - Bandırma sonrası Susurluktan ücretli yola bağlanma, 2- Pendik - Yalova sonrası ücretli yola bağlanma 3- Direk...
  3. B

Istanbul Havaalani Otopark

Herkese selam, Bu haftaici IHA ya gitmem gerek otopark konusunda (2 saatlik) daha once giden varsa bilgi verebilirmi Tesekkurler
  4. B

Beton mikserlerinden dökülen harçlar

Kentsel dönüşüm projeleri malum istanbulu alt üst etti. Bunun sonuçlarından biri de beton mikserlerinin taşıdıkları harçlar. Bunlar yokuş yukarı giderken ama genelde her yere harç dökerek gidiyorlar. Dökülen harçlar da temizlenmeyince, kuruyup adeta kasis oluyor. Bugün ibb beyaz masaya twit...
  5. B

Mont ve boyunluk için ısıtıcı yapımı

https://www.youtube.com/watch?v=iZ-99vt2OSM Selamlar. Videodaki gibi bir ısıtıcı ped yapıp, montun içliğine veya boyunluğa dikmek istiyorum. Daha önce böyle bişey deneyen var mı? Veya elektrik konusunda bilgim çok az, powerbankle kullanıcam, herhangi bir tehlikesi var mıdır acaba.
  6. B

Motor ikaz lambası

Herkese selam. Motorumu 4 ay önce aldım. 11000 km de yamaha nmax 155. Aldığımdan beri ilk defa bugün kullandım. Sabah benzini fulledikten sonra motor ikaz lambasının yandığı dikkatimi çekti. Servise götürdüm salıya randevu verdiler. 12000 km bakımı vardı o yüzden mi yandı acaba. Başına gelen...
  7. B

İlk motor için maxi scooter tavsiyesi (Bütçe 5000 TL) Güncel 04.09.2018

Herkese merhaba. İlk motorumu bu ay alıcam inşallah. Konforu ve uzun süre kullanım için (cc yükseltme derdi olmaması için) 250lik maxi scooter düşünüyorum. Aşağıda paylaştığım ilanlar hakkında fikirlerinizi ve önerilerinizi rica ediyorum. İstanbulda şehiriçi 30 km işe gidip gelmek için...

Yeni mesajlar