barrog23 kullanıcısının son içeriği

1. B

Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Bir soru işaretini ortadan kaldırayım, Deniz kardeşimiz sağ şeritte giderken navigasyona bakıyor ve navigasyona dalınca tıra fazla yakınlaşıyor, yoksa çok rahat kaçınabileceği bir kaza, hızı da çok fazla değil. Muhtemelen son anda farketmiştir ama çok geç olmuştur, kalp masajı videosunu...
  2. B

Yamaha YZF R-25 benzin pompası hortumu yerinden çıkma hk.

Evet, bizim de aklımıza gelen ilk soru o hortumun kendini nasıl attığıydı, kendi kendine çıkması imkansıza yakın, yeni benzin hortumu için r25 e uygun hortum nasıl ayarlayabiliriz peki?
  3. B

Sağol abi teşekkür ederim aynen öyle çok bir titreşimi yok, bu yakıt hortumunu da hiç bir yerde bulamadım, bizim motorun üstündeki de kaçak da yapmıyor yerine de oturdu, nasıl oldu bilmiyorum ama böyle kullanacağız artık. İkinci defa aynı şeyi yaparsa bir sorun olduğundan %100 emin olurum o...
  4. B

Selamlar, motorum 2016 model r-25, bu gün yolda giderken arka tekerin kaymasından, motorun sesinin değişmesinden ve benzin göstergesinin hızla inmesinden yanlış bir şeylerin olduğunu fark ederek en yakın durabildiğim yerde motoru sağa çektim, durduğumda motorun benzin deposu tarafından benzin...
  5. B

250sr topspeed sorunu

250sr in canı o kadar motorda sıkıntı yok, fazlasını istersen yazılım.
  6. B

Başlangıç Motoru Önerisi

motora yeni başlayacağını var sayarak, herkesin hak vereceği gibi zehiri alıp cc yükseltmek isteyeceksin, yaşın dolayısıyla ehliyet sorunun olmayacağını da düşünerekten başlangıç için scooter yerine vitesli bir motosiklet öneririm, bu bağlamda hem kalite hem uygun fiyat açısından TVS raider 125...

Yeni mesajlar