BarisBurak kullanıcısının son içeriği

1. B

CBF-150 ANLIYAMADIĞIM FABRİKASYON

S.A. öncelikle okurlara ve yorumdaşla şimdiden teşekkürler.. bir 2011 cbf150 kullanıcısıyım daha önce cbr125 kullanıcısıydım ona kıyasla daha rahat ve torklu.. asıl konuya gelellim cbf150 2011 ve sonrasında kesici yok dneiliyor... fakat kesici olduğuna % 85 emin gibiyim çünki motorsikletim 110...
  2. B

CROSS MOTORSİKLET TAVSİYESİ

s.a. forum üyeleri.. 4 yıl commuter 2 yıl super sport kullandım-- şimdide cross kullanmak istiyorum bütçem 5 bin tl gerçekten ama bilipte önerebileceğiniz cross motosiklet önerilerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler...
  3. B

kawasaki ninja250r

hayırlı forumlar.. kawasaki ninja250 devralıcam nasipse.. tamirciye veya kendim gözlem olarak nesine bakmam gerekiyor.. makina sahibi hiçbirşeyi olmasdığını söyledi... yinede yorum almak istiyorum sizlerden.. tecrübeli kişilerden.. kazasız belasız sürüşler...
  4. B

250CC 1 HAFTA ACİL TECRÜBELER..

DAHA ÖNCEDE AÇMIŞTIM FAKAT GERİ KALDIĞI İÇİN YORUMLARDA ESKİDİ.. 250 CC MAKİNA ALACAĞIM ELİMDE CBR125 VARDI DEVRETTİM HAYIRLISIYLA.. NİNJA250--HYOSUNG GT250--CBR250 BUNLARDAN HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ .. LÜTFEN KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLAN KİŞİLER YORUM YAPSIN.. şimdiden herkese teşekkürler..
  5. B

HONDA CBR125R KASK+ELDİVEN HEDİYELİ BUYRUN İÇERİ

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr125r-kask-pluseldiven-hediyeli-kazasiz-402133023/detay/ motorum temiz sorunsuzdur sahibinden.com la forumu karıştırmadım :) yanlış anlamayın.. expertize ustanızla gelip bakmanıza açıktır.. kaza tramer hasar kaydı yoktur söylediğim...
  6. B

13-15 MARTTA ANKARADAN AFYON-İZMİR İSTİKAMETİNE YOL

merhaba arkadaşlar abiler kardeşler.. 13-15 mart ankaradan afyon-izmir taraflarına yol alıcak ve yol arkadaşı arayan varmı yol masrafını bölüşebiliriz.. amacım motorsikelt sevdalısı olduğum için açıkta gitmek.. yaş 22 üniverste öğrencisiyim..
  7. B

KAWASAKİ NİNJA 250R KULLANICILARI İÇERİ BUYRUN

S.A. HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER... NİNJA250R KULLANICI KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR.. 1 2 HAFTA İÇİNDE NASİPSE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA AKLINIZDA VEYA KULLANIM SÜRECİNDE + - LERİNDEN BAHSEDER MİSİNİZ YAKMASI OLSUN PARÇASI OLSUN VİRAJ KABİLİETİ OLSUN.. 10-11 BİN LİRA...
  8. B

TECRÜBELİ AİBLER 250 CC GEÇİŞ YAPIYORUM YARDIM VE YORUM LÜTFEN

S.A. HERKESE KAZASIZ BELASIZ GİRİŞ YAPMAK İSTİYORUM.. 250CC MAKİNA TAVSİYESİ SS GRUBUNDA CBR125 İLE 6 YILLIK TECRÜBEMDEN SONRA KAZASIZ SÜRÜŞ SONRASINDA CC BÜYÜTMEK İSTİYORUM TAVSİYE İSTEYECEĞİM.. EN BAŞTA EKİPMANSIZ VE KAMERASIZ YOLA ÇIKMIYORUM.. BÜTÇEM 9.000 BİN LİRA GİBİ TAVSİYE VE...
  9. B

6 yıllık tecrübemle ss makine değiştirme

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR 6 YIL TECRÜBEM VAR ŞU AN CBR125R VAR ELİMDE BİR SONRAKİ MAKİNAMI AZ ÇOK KULLANMAMLA TAM ALIŞMAMIŞ OLSAMDA 600 CC DÜŞÜNÜYORUM DİREK ATLIYORUM OLARAK BAKMAYIN OLAYA TECRÜBE TECRÜBEDİR SAĞDAN SOLDAN AZ ÇOK KULLANARAKTA OLSA TECRÜBEDİR.. YİNE HONDANIN CBR600F YADA CBR...
  10. B

CBR125R KULLANICISIYIM UŞAKTAN

https://www.youtube.com/watch?v=KVb0jzpQ9Y4 SELAMLAR UŞAKTAN CBR125R KULLANICISIYIM UŞAKLI OLAN ARKADAŞLARIMIZI ULAŞMALARI İÇİN BEKLERİM İLETİŞİM: https://www.facebook.com/korsan.burak
  11. B

HYOSUNG GT 250R ACİL YARDIMM...

BÜTÇEME BAKARAK VE KEYFE KADER HYOSUNG GT 250 R ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİSİ OLAN BİR YORUM YAPABİLİR Mİ ?

Yeni mesajlar