Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar öncelikle sizinle paylaşmak istediğim birkaç güzel örnek var;
1-
2-
3-
Buradaki örneklerde görmüş olduğunuz gibi çizgili desenler ile çalışma yapan çok iyi arkadaşlar var. Şimdi soruyorum aşağıda resimde görmüş olduğunuz çalışmayı yapan arkadaş neyi hedeflemiş olabilir...
Merhaba arkadaşlar, zamanla tecrübe kazandıkça hafta sonu gazlamalarımın mesafelerini uzatıyorum.:thumleft: Bu haftasonu Uçmakdere' nin o namının nereden geldiğini öğrenmeye gittim ve tek kelimeyle DİBİM DÜŞTÜ::ohmy::. Sen ne güzel virajsın öyle dönmeye kıyamazsın. Bir gün öncesinden bütün günü...
Merhaba arkadaşlar bugün başıma gelen bir olayı ve hergün birçok motosikletlinin yaşadığı bir olayın videosunu paylaşmak istiyorum. Hız sınırlarına uymanın ve kontrollü kullanmanın biz motorcuları birçok tehlikeden kurtardığını unutmayın.::lac::
NOT: Emniyet Genel Müdürlüğü' nün İnternet İhbar...
Merhaba arkadaşlar motosiklete yeni başlamış biri olarak boş bulduğum her anı gezerek yeni yerler keşfederek geçiriyorum, şuan için gezilerimi tek başıma yapıyorum ve motor üzerindeki hakimiyetimi arttırmaya çalışıyorum amacım alışılmışın dışında yerler bulmak şehrin stresinden uzaklaşmak ve...