barış52 kullanıcısının son içeriği

1. barış52

Kaçınılmaz son

Biz bu kural tanımaz, direksiyon sallamayı şöförlük sanan gerizekalılarla napıcaz allah aşkına bu ülkede? pazar günü 70-80 km ile seyir halinde giderken daralan yolda orta refüjün bittigi ve U dönüşünün yasak oldugu bi noktada yolun sagında duran bi ford minibüscünün beni hiçe sayarak U dönüşü...
  2. barış52

honda shadow vt 750 c5(enjeksiyonlu)

ilan linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-shadow-vt-750-aksesuarli-52049100/detay/ fiyatta biraz esneme payı mevcuttur:) aksesuarların listeside ilanda mevcuttur. aksesuarlar arasında en pahalısı corbin marka koltuktur. kltugu istemeyen olursa fiyat ona göre...
  3. barış52

honda shadow vt 750 egzozda ısı kalkanı problemi

selamlar. 2008 model shadow vt 750 motorum var enjeksiyonlu yani egzoz cift boru tipinde. bu borularda üst kısımlarda egzozdan gelen ısının sürücüyü rahatsız etmemesi icin ısı kalkanları mevcut. problemim üst borudaki kalkan gevsemiş ama cıkarmanın veya sıkmanın hic bir yolunu bulamadım:/...
  4. barış52

honda shadow vt 750 egzoz degişimi hakkında yardım:)

selam arkadaslar öncelikle konuyu buraya mı atölye bölümünemi acamam gerektigi konusunda karasız kaldım ama yanlıssa yetkililer tasır konuyu artık:P 2008 model enjeksiyonlu honda shadow vt750 motorum var. egzoz konusunu biraz arastırdım cobranın classic deluxe edition veya streetrod slashdown...
  5. barış52

shadow 750 gidon yükseltmek

herkese selamlar 2008 model bi shadow 750 motorum var. bu aralar yüksek gidon olayına kafayı takmış durumdayım. acıkcası yükseklikten ziyade oturus pozisyonum rahatsız orjinal boyutlarda. boyum 1.83 ve gidon sanki assada kalıyor bende bayagı ve rahatsız oluyorum belli bir süre sonra. acaba...
  6. barış52

revit offtrack enduro mont

enduro motor kullanan arkadaşlar için ideal revitin 2010 model offtrack modeli. ilgilenenler inceleyebilir. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-giyim-mont-kaban-revit-offtrack-motosiklet-montu-m-beden-31191674/detay?
  7. barış52

satılık-2009 cbr 600 rr limited edition

evet arkadaşlar daha bi kaç gün önce burda yeni motorum diye yanınlamıştım resimlerini:) ancak satma kararı aldım. sürmesi verdigi heyecan cok keyifli ama şu an için benim tecrubelerimin ötesinde bi motor oldugundan enduro tarzına geçiş yapıcam. ilgilenen olursa motor ordu honda bayiinde...
  8. barış52

yeni motorum...

honda cb 600 f hornettan sonra yaklaşık 1 ay önce aldıgım yeni motorum. yorumlarınızı bekliyorum:)
  9. barış52

Selamlar

Herkese selam. İsmim Barış Kırca. aranıza Ordu dan katılıyorum. bu forumları zaten takip ediyordum sayenizde bir çok bilgi ve fikir edindim. tabi bu konuda bilgim atrıkca daha cok soru oluşmaya başladı aklımda ve en sonunda üye oldum bende:)

Yeni mesajlar