Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben izmirde yasiyorum ve ilk motorum olan rks outlook 150 yeni aldim ve en kisa zamanda kask kamerasi alicam her yola cikisimda kayitta olucak ve gun icinde hata yapanlari pc ortaminda ayiklicam sikayet edilmesi gereken yere teslim edicem belki cogunuz dicek sikayett etsen ne olucak...
merhaba motorsiklette yeniyim bu ilk motorum sıfır aldım motor deneyimim var sormak istediğim şu bu motoru almakla iyimi yaptım kötümü kulanan arkadaşlar varsa nekadar memnunlar fikirlerini almak isterim ben alırken çok sağlam motordur iyi yaptın çin malından uzak dur zaten gibi konuştular daha...
Merhaba 2. el bir scooter alıcam ve bunu işe gidip gelmek için ve günlük işlerimi halletmek için alıyorum ve ilk motorum olucak haliyle motordan anlamıyorum sahibinden izmirden çok aradım ama aklıma yatan mondial 150re 2007 model motor oldu gittim gördüm gayet temiz yaşına göre ufak tefek...