baran.ankara kullanıcısının son içeriği

1. baran.ankara

üniversite ögrencisi için scooter tavsiyesi

Selam herkese ben okula gidebileceğim bir scooter almayı düsünüyorum 50cc falan az yakan bir öneriniz var mı? Ekipmanlar dahil kaca patlar bana?
  2. baran.ankara

Motor almak icin iş

Ankarada oturuyorum. 18 yasımdayım.Ailem motosiklet almama karsı cıktıgı için kendim para biriktirmeye karar verdim. Haziranda lys sınavına girdikten sonra işe girmek istiyorum. 3 ay çalışıp ocağa kadar para biriktirip motosiklet, koruma ve ehliyet işini halletmeyi planlıyorum. Lise mezunu biri...
  3. baran.ankara

cruiser farkı nedir

Cruiser kullanan arkadaslar nedir bunu tarzı cok sevdiren? :) motosikletm olmadı ailem ikna olsa bende motosiklet kullanıcısı olcam. İlk baslarda klasik hergenc gibi racing hastalıgı vardı ama 1 senedır motosikletleri takip ediyorum kazaların cogunlugu trafikte agresif kullanan racingler ve...
  4. baran.ankara

2 zamanlı motor ile 4 zamanlı motor

2 zamanlı motor ile 4 zamanlı motor arasındaki fark nedir?
  5. baran.ankara

ANTALYA

İzlenimlerim kadarıyla Türkiyede en fazla motosiklet kullanılan sehirlerden biri Antalya, ama Türkiyede motosiklet kullanırken minimum(çogunlukla hiç) güvenlik ekipmanı kullanılan sehirlerden biride Antalyaymış..
  6. baran.ankara

Başlangıç Motoru Seçme

Başlangıç motoru ne olmalı?
  7. baran.ankara

yeni baslayana yardım

Iyı aksamlar arkadaslar. Yeni baslayan biri icin motosiklet marka-model konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.. Aradıgım özellikler; az yaksın oturusu rahat olsun rahat kullanılsın parcası ucuz olsun. Ayrıca kanuni caracal 200 nasıl bir motordur kullanan-bılen arkadaslar yardımcı olabilirmi...
  8. baran.ankara

Selamm

selam arkadaslar; forumu bi süredir takip ediyordum katılayım dedim :) Ankaralıyım ögrenciyim yasarsak yıl sonunda 18ime girecem :) motorsikletim henüz yok ama inşallah olacak, ama touring ve supersport arası kararsızım gidip geliyorum önerilerinizi bekliyorum :mrgreen:(125cc-250cc arası)

Yeni mesajlar