Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CBR125R ile nerdeyse 20.000 bulucam artık o benden ben ondan bezdim.Şehir içi kullanıyorum daha çok Naked bi motosiklet bakıyorum uzun süre kullanacagım cbr125r 2.5 yıl gitti buda 3-4 ü zorlar.Şimdi bu motosiklet hakkında herkes bildiklerini söyleyebilir mi fazla bilgi yok forumda veya...
2 senedir Cbr125R kullanıyorum 12-13 bin oldu artık açıkçası canım sıktı artık.Yeni motosiklete geçmeye karar verdim onun için ilk ekipmanları yeniledim aldıgım ekipmanlar aşagıda mevcut olucak.186 boy 81 kiloyum R25 VE NİNJA 300 Arasındayım yeni motosiklet önerebilir ve + - lerini söyleye...
Yaklaşık 1 ay once kucuk bir kaza geçirdim.Ana yolda ilerlerken tali yoldaki doblo nun anıden onume kırmasıyla kaza gerçekleşti.Adam koskoca motosikleti görmedigini söylüyor. herhalde motosikletim diye zaten durur ya diye düşünmüş.Her neyse %100 haklı çıktım ve 1 aydır tek bir grenaj bekliyorum...
KTM Türkiye Yukarıdaki fotoğrafı 'beklediğinize değecek' diyerek paylaştı 790 CC Çiftsilindir olacak motosiklet Naked olacak gibi duruyor buda MT7 Ye rakip olacak gibi görünüyor,Bence herşeyi fiyat belirleyecek.Sizin fikirleriniz nedir?
1.5 senedir Cbr125R kullanıyorum (12 bin km) ondan önce 3 bin yada 4 bin km skuter kullandım.Artık Büyütme vakti geldi galiba.Sıkılmaya başladım Cbr125R cok affedici bir motor hatalarımın azaldıgını hissediyorum ve kalıp olarak küçük geliyor artık 2 Seçenek var önümde Ninja 300 Ve Cbr500R
Gönlüm...
Bakimdan beri motorumla ne zaman gazlayip parketsem yere tahliye borusundan 1 2 damla gri bi sivi geliyor yagina bakiyorum sorun yok peki nerden geliyor bu 1-2 Damla gri sivi motorum daha 4200 km de
Bugun motorumu yikayayim dedim bir baktimki yikamak icin o kadar ekipman edinmisimki bari fotograflarini cekip temizlik icin yeni ekipman alacaklara bi yol gostersin dedim.Sezona veda bakimi ve yikamasi oldu galiba :salut:
Kullandigim Urunler:
1.Stac Plastıc Cilalı Sampuan
2.Wurth Genel...
Evet motorumu 40 gun kadar kulanamadım yurt dısında ıdım sımdı ıse onumuzdekı hafta donuyorum sızce lastıklerın havası 40 gunde ınmısmıdır ılk defa bu kadar uzun sure yatırdım motoru ınermı lastıklerın havası ?