balamir01 kullanıcısının son içeriği

1. balamir01

Honda Yeni Modeller Getirecekti Haberi olan Var mı?

Honda Yeni Modeller Getirecekti Haberi olan Var mı?
  2. balamir01

VanVan İçin Yan Çanta

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir motosikletim için yan çanta bakıyorum. (Neden topcase değil diyenler olacak ama sıcak bakmıyorum) Yalnız fotoğrafta gördüğünüz gibi egzozum yüksekte ve çantayı yakacaktır. Buna bir çözüm bulabilir miyiz? Ya da bana bu konuda fikir verebilir misiniz? İlgilendiğim...
  3. balamir01

Haksız Mıyım?

Önceleri forum üyeleri gezip gördükleri yerleri paylaşırlardı, bizde fotolara baktıkça, yazdıklarını okudukça gezmiş gibi olurduk. Şimdi böyle paylaşımlar ya çok az ya da hiç yok :( Bu yazıları okuyup geçeceksiniz, belki "he la adam haklı" diyeceksiniz. Bilmem farkında mısnız, öyle ya da böyle...
  4. balamir01

Bu Kılavuza Göre Hangi Yağ?

SAE Motor Yağı Viskozitesi Suzuki SAE 10W-40 motor yağı kullanmanızı tavsiye eder. SAE 10W-40 viskozite düzeyine sahip motor yağı bulamadığınız takdirde,aşağıdaki çizelgeye göre alternatifoluşturacak bir motor yağını tercih ediniz. Enerji Muhafazası Suzuki “ENERGY CONSERVING”(Enerji Muhafazası)...
  5. balamir01

Motosiklette Benzin Taşımak

Eski konulara baktım da pek elle tutulur bir şey yok. Hem konuyu güncelleme adına hem de yaz aylarında kendini dağ taşa, bilmediği yola vuranlar adına soruyorum, yedek benzini neyle, nasıl taşıyorsunuz? Benim aklıma campet şişeler geldi, sizce sağlıklı olur mu? 5 lt lik oluklu bidonlar var ama...
  6. balamir01

Sonunda VanVan'ımı Aldım :)

Herkese merhaba. Suzuki VanVan 125 motorumu yaklaşık 10 gün önce aldım. Memlekette olmam dolayısıyla yazamadım. Neyse 2005'ten bu yana bu çirkin şeyin hayranıyım ve hep takibindeydim. Önceleri öğrencilik yıllarının sefaleti, sonraları ise hep araya bir şeylerin girmesi sebebiyle nasip...
  7. balamir01

Hyosung Yedek Parça (rt125)

Önceleri kuralkan yedek parça getiriyormuş. Şimdi biraz baktım da bu markanın ne sıfırını satıyorlar ne de yedek parçasını. Benim rt125 hayranlığım evelden beridir var. Diyelim aldık bugün ve gelecekte özellikle rt125 in parçasını nereden bulacağız? Rt 125d adıyla Kanuni satıyor falan da dendi...
  8. balamir01

Sonunda Karar Verdim. Galiba, Zannedersem...

Uzun zamandır Suzuki Vanvan, Ybr, Discover 125, Cb 125 arasında gidip gelirken ilandaki motorda karar kıldım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cb-125-e-sahibinden-295527388/detay/ Vanvan dan vazgeçtim çünkü ilan sahipleri 5 kuruş düşmüyorlar, düşmedikleri ve...
  9. balamir01

Sıfır Mı Almalıyım, İkinci El Mi?(Honda cb125e)

Öncelikle konuyu okuyan herkese merhaba. Honda cb125e modelinde karar kıldım. 2 aydır da sahibindencom sitesinden bakınıyorum. İnsanlar 2. el fiyatlarını fazlasıyla şişiriyor, bu nedenle listemde fazla seçenek yok. Favorimde olanlar şunlar...
  10. balamir01

Alınık Honda CB 125e

Selam, HONDA cb 125e temiz motorsiklet arıyorum. Başlığı umarım doğru yere açmışımdır. Tercihlerim: -20000 km yi geçmemiş, -Kazasız, yatmasız, -2750ile 3500 arası cb 125E NOT: SAHİBİNDEN.COM DA BAKTIKLARIM GİBİ OLMASIN. MAKSAT PAZAR OLSUN MALIM SATILSIN DİYENLER İRTİBATA GEÇSİN. ÖRNEĞİN, 2015...
  11. balamir01

Özgürlük Tutkunlarına Merhaba

Merhaba adım Balamir, 29 yaşında Kahramanmaraş'tan aranıza katılıyorum. Adanalı olup, öğretmenlik yapıyorum. Yıllardır motor tutkum var ama baskılar sebebiyle hep ertelemişimdir. Düşünün ilkokul yıllarımda babamın sepetli planeti(HH) vardı onu kullanıyordum. Bilirsiniz sonra sonra heves arttı...

Yeni mesajlar