bagımlı1 kullanıcısının son içeriği

1. bagımlı1

Motosiklet arıyorum

Öncelikle selamunaleyküm agilityden viteliye geçmeyi düşünüyorum. max limitim 3500-4000 arası aradığım motor tvs apache (eski kasa) ybr 125 temizse cbf de olabilir. Motoru bolu istanbul arası kullanacağım. Konuyu açma maksadım tanıdığınız bildiğiniz arkadaşınız motoru varsa bildik motor olsun...
  2. bagımlı1

Anahtarım yamuldu

Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar. Uzun zamandır foruma giremiyorum malum sınav hazırlıkları var. Bugün başıma geldiğini düşündüğüm bir talihsizlik yaşadım. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Bunu düzeltmem mümkün değil yenisini anahtarcılar çekerler mi? Bunu kullanırsam içinde kalıp...
  3. bagımlı1

Kaza yaptım

Az önce, eski çalıştığım yerdeki arkadaşları görmeye gittim. Tam geliyorum motor çalışmıyor. Takviye filan yaptık olmadı. Başka motorun aküsünü taktık çalıştırdık. Benim aküyü koydum yerine kutup başlarını takmadık eve gelince kendim takacaktım. Tam dönüş yolundayım. Bizim caddeye girdim...
  4. bagımlı1

İlk motorum

Öncelikle cümleten selamun aleyküm. Aslında istediğim motor tvs apacheydi. Tvsye param yetmeyeceğini anlayınca birçok motor baktım honda cg sinden kuba xcg sine hatta cuplara, çinli scooterlere kadar birçok motor baktım nasip kymco agılıty 125 miş. Herkes ilk motosikletini alınca çevresinden...
  5. bagımlı1

Kararsızım

Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşında bir kardeşiniz olarak sizden tavsiye bekliyorum. Aslında ben apache almak istiyordum fakat düşündümde lise son öğrencisiyim şuan motor parası biriktiriyorum (dominosta çalışıyorum) seneye üniversite sınavım var ve iş ortamını gõrünce dershaneye yazılmaya karar...