bace kullanıcısının son içeriği

1. B

Mondial Drift Blok Yağ Kaçırma

Herkese merhaba abiler bir ilanla ilgileniyorum da yorumlarınıza ihtiyacım var ilandaki motorsiklet mondial drift 2017 model 4500 km de satıcı ile konustuğum dablogtan yağ kaçağı olduğunu ve boğazdan kaçırıyor diyor bunlar büyük sorunlar mıdır sizce öğrenciyim direk uzak mı durmalıyım yardımcı...
  2. B

kargo

Merhaba abilerim hayırlı aksamlar size birşey sormak istiyorum ben bi kargo siparisi vermiştim ve baktığımda şuan İstanbul da gözüküyor yarin (pazar) kargo kamyonları çalışıyor mu kargo pazartesi elime ulaşır mi bi cevaplarsaniz sevinirim
  3. B

A2 Ehliyet +++

merhaba abilerim ablalarım ben 17 yaşındayım ve diyarbakırda yaşıyorum küçüklükten beri motorsiklet hastasıyım ve sonunda ailemi ikna edip motorsiklet dünyasına katılmak istediğimi söyledim şimdi kursları vs araştırıyorum flan tek sorunum hayatımda pejo motor hariç binmedim :D ehliyet sınavında...
  4. B

merhaba+++

Merhaba abilerim ablalarım ismim Ercan 17 yaşındayım aranıza yeni katıldım daha motorum yok ama bu yaz ehliyet ve motor almayı düşünüyorum sizlerin yanında bir çok bilgiye sahip olucağıma eminim hepinize hayırlı günler diliyorum :)

Yeni mesajlar