Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merabalar. 2000km'de 2016 model temiz bir MT25 almayı düşünüyorum. Şimdi ben bu motosikleti yine temiz bir şekilde 1-1.5 yıl sonra 7.000-10.000 km'de yükseltmek için sattığımda edeceğim zararın makas aralığı tahminen nasıl olur? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar bir şeyi merak ettim. Şimdi diyelim 900cc'lik bir Cruiser chopper ve 900cclik bi naked/ssmiz var. Ve cruiseri bi cruiser gibi kullanıyorsak, ss'yide bir ssnin kullanılması gerektiği gibi kullanırsak hangisi daha fazla yakar?
Bugün motorun deposunu fulledim. Sonra yan ayaklığa alıp bıraktım garaja. 1 saat sonra geldim baktım, depo kapağının yanından benzin akmış grenaja. Bu normal mi? Normal değilse ne yapmalıyım? 150cc motorum zaten kilometrede 5lt yakıyor sanırım. Acaba depodan benzin mi buharlaştırıyor?
Arkadaşlar şimdi motosiklet ekipmanı alacağımda kafamda bi soru var. Şimdi güzel korumalı Ceket, Dizlik veya pantalon aldım diyelim. Ben motosikletle bir yere giderken (Cafe, Okul gibi...) bu ekipmanlarıda takarak gideceğim. Ama gittiğim ortamda bu ekipmanlar üzerimde mi gezeceğim? Yani hem...
Arkadaşlar ben 12 Eylül 1998 doğumluyum yani yaşım 17 bitti. Şimdi ben motosiklet ehliyeti için 20 Eylülde kursa yazıldım. Aralıkta yazılı sınav, ocakta direksiyon sınavı var. Yani ehliyet ocakta çıkacak. Şimdi ben ehliyette A2 alabilir miyim? Yoksa bu yeni yasaya kalıp başka bir şey mi...
Arkadaşlar motosikletim falcon crown 150. Mn çatal ileri geri oynuyor. Sürüşte direksiyon sallanıyor gibi sanırım bundan. Yokaa bu hafif ileri geri gitme normal mi? Lütfen bi yardımcı olur ya. Teşekkürler