Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese öncelikle merhabalar.Balancer sistemi,sessizliği ve konforuyla herkesin sevgisini kazanan Ybr 125,beni zırıltısıyla günden güne kendisinden soğutuyor.
Motorumu 10500km'de 2.el olarak aldım ve ilk sahibi de 35li yaşlarda motoru sakin kullanan biriydi.2,5 senedir motoru ben...
Arkadaşlar merhaba sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.Gelecek ay İstanbul'da yapılacak olan ÜDS sınavına katılacağım ve Babaeski'den 05:15 arabasına binip,sabah saat 08:00'da Esenler Otogarı'nda olacağım.
Şimdi öğrenmek istediğim şu, sınav için başvuru yaparken bizden sınava girmek...
Arkadaşlar 3-4 gün önce arka lastik değişimi için lastikçiye gittim değişim yapıldı.Yeni lastikle yola çıktıktan sonra arka tekerlekte balans kaçıklığı olduğunu farkettim fakat lastik yeni olduğu için zamanla oturur dedim ve pek umursamadım.
Bugün jantta bir eğiklik var mıdır acaba diyerekten...