Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bu motosiklet 2010 da fuarla birlikte ülkemize satışı girecekmi ve geçek fiyatını bilen yada tahmini fiyatını bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.
çünkü bu motora çok feci sardım fuara gelirse sağlam bir pazarlıkla almayı hedefliyorum:)
yardımlarınız için şimdiden teşekkürle:)
akadaşlar honda cbr600rr 2006 model 6900 km deki motorumu satmaktayım.düğün yapacağım için.fiyat olarak 14800 ama pazarlık payı var.motosikletimi rutin bakımlarını bursa duran kardeşlerde yaptırdım.motosikletime aşık olacağınız bir egzos sesi ve neon farları var.işen dolayı fazla kullanamıyorum...
arkadaşlar bu motosikleti alma niyetine girdim eyer kullanan arkadaşlar bana bu motor hakkındaki tecrübelerini anlatırsa sevinirim.
özellikle şu konularda
1-ani hızlanmaları nasıl
2-yol tutuşu
3-yakıt serfiyatı
4-gerçekten surati doyurucumu
5-bu motoru kullanırken tat alıyormusunuz
şimdiden...
bugun havanın kapalı olmasına ragmen korku ve adranalin dolu bir geziye çıktım:pale:
düzergahım iznik-elbeyli dağlarından,hacı osman ordan gölcüğe geçip karamurselden boyolıcaya gelip tekrar iznike dönmekti ama olmadı çünkü dağda masur kaldım çok kötü oluyor insan ve tek başıma gitmiştim...
iznikli olmama rağmen bugün ilk defa hacı osamana gittim malasef tek başıma çünkü motosikletli fazla arkadş yok birde hava bozuktu ondan.mükemmel bir yer havası tertemis süper manzarası var.ayrıca çok virajlı ve bayırlı bir yolu var o benim kymco sınavı basarıyla geçti gerek çekişiyle gerekse...
yenişehire gittik ve harika manzaralar var.dayanamadım durduk ve hesini potolodum:queen:
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]bugun cuma namazıa [[/URL][/IMG]
hava biraz soğutu ama
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
fotoğrafları telefonumla çektim çözürlük iyi olmayabilir...