B2han kullanıcısının son içeriği

1. B

CL-X 700

Isınmayı bu havalarda normal karşılıyodum 97 oluyor trafikte çok sıkışırsam 105e çıkıyor en fazla. Ustaya götürcem fakat işten dolayı çok bir zaman bulamıyorum haftaiçi maalesef
  2. B

CL-X 700

İyi akşamlar, 13.5k civarlarında 22 model clx700e sahibim. Blok tarafından cik cik tabiri caizse bülbül kaçmış gibi şakayıp duruyor :D subaplardan şüpheleniyorum fakat bu kmlerde ayarının kaçması normal midir başka bir yerden geliyor olabilir mi? Bir de kullanımda bir sıkıntı olur mu?
  3. B

CF Moto Hakkında Düşünceleriniz neler?

Bende de 250 CL-X vardı şuanda 700 CL-X Heritage modeline geçiş yaptım @f0cus gibi benimde yaklaşık km'ler (250 clx 5k küsür / 700 clx 1k civarı olması lazım). Bu motorlar düşüncem yanlışta olabilir kusura bakmayın diğer bilindik motorlar kadar zorlamaya gelmez ne kadar ekmek o kadar köfte...
  4. B

Selamlar

Hoşbuldum
  5. B

Selamlar

Amin hepimizin orası öyle ya
  6. B

Selamlar

Daha kısa sürede aslında borçla borç yapıldı gibisinden oldu :D deli cesareti birazda 5k 250de 1k 700de yaptım şimdilik havalar toplarsa uzun yollara vururum
  7. B

Yağ Seçimi / Önerisi (700CL-X)

Teşekkürler bir sonraki yaş değişiminde yüksek ihtimalle liqui deniycem gibi sonuçları yazarım
  8. B

Selamlar

Hoşbuldum
  9. B

Selamlar

Selamlar, ismim Batuhan. Lise zamanından gelen motor sevdasını 25 yaşında geçen sene eylülde 250 CL-X ile tadıp bu sene 700 CL-X ile devam ettiriyorum. Öncesinde fazlasıyla cruiser araştırsamda Naked / Scrambler ile başladım. Güvenli Sürüşler, İyi Forumlar Dilerim.
  10. B

Yağ Seçimi / Önerisi (700CL-X)

Selamlar, Şuan motorumda 5100 10w40 yağ var değişim zamanım yaklaştı önerebileceğiniz yağlar nelerdir. Forumda Liqui Moly önerilerini gördüm. Yarı sentetik / tam sentetik kısmını tam anlayabilmiş değilim. Hangi ürün / marka'yı önerirsiniz.
  11. B

CL-X 700 Yağ ışığı

Marşı basınca gidiyor
  12. B

CL-X 700 Yağ ışığı

aynen o gidiyordu fakat şuanda yanına ekstradan 9 noluda geldi çalışmasında bir sıkıntı yok ama içim rahatlasın diye bir yağ değişimi yapıcam galiba
  13. B

CL-X 700 Yağ ışığı

buradaki 10 nolu görsel
  14. B

CL-X 700 Yağ ışığı

normalde tapa değişiminden önce yağ pompası yanıyordu marşa bastığımda o gidiyordu değişimden sonra ikisi beraber yanıp gidiyor 😆 göstergede yağ normal seviyesinde
  15. B

CL-X 700 Yağ ışığı

Selamlar, yaklaşık 1 ay önce 22 model clx 700 aldım. tapasıdan yağ sızdırdığı için bir büyük diş ile klavuz açıp tapasını değiştirdim fakat sonrasında marşa basmadığım zaman yağ ışığı yakmaya başladı. bir sorun yaratır mı daha önce benzer olay başına gelen oldu mu

Yeni mesajlar