Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün vitesli motora 190KG yük ile binildi 1 ben 1 arkamda 100kg agırlıgında bir kişi birde 10kg çanta vardır 15km yol gidip geldik motora acayip gözüm gibi bakarım rodajı 1500km kadar bırakamadım dedim belki daha acılmamıştır diye basmaya kıyamadıgım motora bugün iyilik yapıcam diye adamı...
Normalde 2013 senesinde **** yemek firmasında calıstım sonra gene aynı yer ama başka şubesinde calısıyorum suanda neyse eski şubeye adam lazımmış bende eskiden orda calıstıgım ve bölgeyi bildigim için beni gönderdiler Kıdemli Kuryeyiz sözde iyi bakacaklar orda bize
o zamanlar grı renkte bi...
Bugün 21.10 saatlerinde iş çıkışı Şişli bomontide giderken yolda yokuş yukarı iteklenen Ağır bir motorsiklet gördüm 250lik Chopper dedim herhalde benzini bitti kendimdede 100CC Mondial 100MG Prince var dedim yazık adamlara yokus yukarı itiyorlar benzinlikte uzakta dedim bi yardım edeyim demez...
Kendisi bahçeşehir'in en elit kuryelerinden birisi sonunda 146-147 hatlı otobüslerden kurtulup Mondial 150MG Superboy-x Aldı güle güle kullansın bende zamanında Mondial 100MG prince almıştım memnun kaldım bu konu efsane arşiv olarak anı dursun :)