ayqzleader kullanıcısının son içeriği

1. ayqzleader

A1 Ehliyet sınavımı geçtim yardımınız lazım

Kurstaki arkadaşa sordum dediğiniz gibi T.C. No ile kontrol ediyorlar dedi bir sorun yaşanmaz umarım pazartesi randevumda göreceğiz.
  2. ayqzleader

A1 Ehliyet sınavımı geçtim yardımınız lazım

Merhabalar bugün sonunda 2.5 aydır beklediğim ve hayallerini kurduğum A1 Ehliyet sınavımı geçtim ve hatasız bir şekilde bitirdim. Aklıma 2 adet soru takıldı birisi ismimin tek harfinin yanlış yazılması kimlikte Ulaç yazıyor fakat ordaki dosyada Ulaş yazıyordu bu bir sorun teşkil eder mi...
  3. ayqzleader

73kya 0 Rks rk125s

Hocam inanmak istemiyorum değil zaten 2024 modelinde start stop var gibi gözüküyor. 2025 ile farklarından birisi TFT ekran bir de farları o kadar.
  4. ayqzleader

73kya 0 Rks rk125s

2024 model gibi duruyor bu benimkinden farklı.
  5. ayqzleader

73kya 0 Rks rk125s

Hocam ben de ekimin ilk haftası 139 a aldım Gümüşhane'ye özel bir şey gibi duruyor.
  6. ayqzleader

Vlog için SJCam yada Akaso kullanan var mı?

Ben 7300 e eski bir motovloggerdan gopro hero 10 aldım. Yanında kask takma aparatı, taşıma çantası, 1 batarya ve dikey tutma aparatını bugün kargoya verdi. Pazartesi gelirse artık deneyeceğim 128 GB Sd kartı da kendim aldım 679 TL'ye.
  7. ayqzleader

Honda Honda CB 125 F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (Yeni Model)

Ehliyetimi almama daha tam 1 ay var. Evin önünde 130 km oldu :D yani ilk defa motor kullandım ve cb125f kullandıktan sonra direksiyon sınavına CG ile gireceğim için CG sürdüm. CG çok hafif ve kolay geldi ayrıca CG'nin debriyajı sert bu kişiden kişiye değişir fakat sınavda sert olması benim için...
  8. ayqzleader

A1 başlangıç motosiklet önerisi

Yine siz bilirsiniz dedikleri gibi kampana frene sahip ben daha tam olarak kullanmadım A1 ehliyetim olmadığı için sadece evin önünde sürdüm ilk defa motor kullanmış birisi olarak cb125f gayet yeterli bence fiyatı gerçekten pahalı ama ekranı vs. olsun kaliteli hissettiriyor bendeki de mavi rengi...
  9. ayqzleader

Dio'dan CB125f'e geçiş tavsiyesi,fikir alışverişi...

Bir amatör cb125f kullanıcısı olarak vitesli hissiyatının güzel, yumuşak, öğrenmekte kolay olduğunu söyleyebilirim. Daha ehliyetimi almadım ama evimin önünde süre süre 3 haftada 110 km yaptım bile. Sürüş yeteneklerimi ilk defa cb125f ile geliştirdim diyebiliriz. Oturduğum ilçede hiç öyle aman...
  10. ayqzleader

Yeni masaüstü!

Hocam i9 14900KF fazla kaçar o zaman ya açıkçası. 2. El 4070lere göz atmanızı öneririm.
  11. ayqzleader

Yeni masaüstü!

CB125F i baştan aksesuarla dizerdim ben olsam. Sadece donanıma bu kadar para biçmek biraz mantıksız olabilir yerinizde olsam motor için aksesuar veya bilgisayar için aksesuara da önem veririm sonuçta kötü bir monitöre vs. sahipseniz donanımın tüm potansiyelini kullanmasını önleyecektir. Fakat...
  12. ayqzleader

A1 ehliyet sınavında nelere dikkat etmek gerekir?

Ben de kasım sonuna doğru gireceğim CB125F kendi motorum fakat UAG 100 ile girecekmişim yaparım diye düşünüyorum cg olduğu için hafif bir motosiklet
  13. ayqzleader

Ehliyet Yazılı Sınavına Giriş Belgesi

Ben de 19 Eylül'de yazıldım yazılı sınav tarihine 20 Ekim sonrası herhangi bir gün dediler.
  14. ayqzleader

İlk motorum olacak ne almalıyım

Ben başlangıç motoru olarak CB125F aldım fakat sıfır için bütçenizi aşabilir 2. el bakmanızı öneririm debriyajı vs. olsun tam bir başlangıç motoru.
  15. ayqzleader

Dizelli Cb125F

Topanıp tüm cb125f'lerle Türkiye turu yaptık o zaman.

Yeni mesajlar