Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani uzun süredir cidden yazmak istediğim bir konudur bu; iki motorcu bölünmüş yolun iki zıt istikametinde denk gelirler, biri selam verir diğeri alır. Bu öyle sıcak bir selamlaşmadır ki pek çok şeyi yükleyebilirsiniz, dostluk, motor sevgisi, uzun yolda motorla gidiyor olabilme mutluluğununun...
Detayları sonra açıklayacağım arkadaşlar. Şimdilik şu kadarını söyleyeyim, nisan ayında sıfır africa twin dct aldım, çantayıda maalesef motr denilen merdiven altı firmadan. Geçen çok sallandığını farkedip sökünce alt tablanın kırılmış olduğunu farkettim. Bir gün öncesinde 560 km yol yapmıştım...
öncelikle uzun bir ara vermişim onu farkettim, bu vesileyle tüm motorcu kardeşlerimi arkadaşlarımı muhabbetle kucaklıyor öpüyorum. iyiki varsınız iyiki hala iki teker üstündesiniz. allah hepinizi nazarlardan kazalardan esirgesin, tekerinize taş değmesin.
hem 16. motorumu almanın sevincini...