ayberk45 kullanıcısının son içeriği

1. A

honda crf250l alınır mı ?

ben manisada yaşıyorum spille beraber etrafta güzel dağlık yollar var alırsam tadı çıkar
  2. A

vallaha nx500 fena ilgimi çekiyor ama öğrenciyim o kadar para çıkmaz
  3. A

2 senedir 125cc kullanıyorum ve bıktım daha a2 almadım ama alsamda ne motor alacağımı bilmiyorum bu ara cc modellerin hepsi gereksiz pahalı gibi geliyor, bi abim bana crf250l al 2 sene seni idare eder sonra istediğin yüksek cc ye geçersin dedi, sıfırları yine zor ama 2. ellerini alabilirim gibi...
  4. A

Tvs raider soğukken istop ediyor 8 bin devirden sonra yavaşlıyor

geçen gün başıma geldi motor soğukken marşa bastım böyle bi yükseldi gibi oldu istop etti 2. de düzeldi sonrada 7.5 bin deviri geçince gaz kolu sonda olsa bile yavaşlıyor gitmiyor gibi yani 4. viteste 104 kesici motor şuan 80 den sonra kanı gibi oluyor vites atınca düşük devirde hızlanıyor...
  5. A

Tvs raider arka kuyruk kesilirse garanti dışı kalır mı

Kuyruk iptali yapacağım ama vidalı değil bıçakla kesmek lazım bunun sonucunda garanti dışı bırakırlar mı ? Normalde çok umursamıyorum ama bu motorlar japon olmadığı için pek güven vermiyor garantiden parça için lazım olur kafasındayım kısaca bozar mı bozmaz mı
  6. A

tvs raider 125 motordan garip ses geliyor

yaklaşık 1 ay önce falan arkadaşlarla ufak köy ve dağ tarzı bi yola girmiştik dönüşte benim motordan tiz bi ses geliyordu sanki anahtarlar çarpışıyormuş gibi arkadaş zincirden geliyor dedi sonrasında anahtardan geliyor dedik ve şimdi anahtardan gelmediğini anladım ama ses şuna döndü motor...

Yeni mesajlar