aybarssurucu kullanıcısının son içeriği

1. aybarssurucu

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Yeni teknoloji radarlara düzlükte yakalanırsan 1.5km öteden yapıştırıyor, değil gazı kendini kessen kokocambo 🤣
  2. aybarssurucu

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
  3. aybarssurucu

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Hava soğutmalılar hariç ;) zira onlarda kullanılan yağlar yüksek sıcaklıkta vizkoziteden bağımsız stabil kalan formülasyona sahip, misal Motul Scooter Expert.
  4. aybarssurucu

7-8 Mart Güvenli ve İlerı Sürüş Eğitimi Detayları

Ben akıllı uslu olacağım diye önüme bakıp yürürken bi kuytuya çektiler... Üzdüler...
  5. aybarssurucu

Hocam bizde laf ağızdan çıkar - roadcraft için Almanya'ya gelip el öpüp hellalik alacağım... Hele şu hengame bir bitsin de... Gelseydim eğitim iptal olurdu adam yola zıçtı diye :D Yola çıkarken yanıma aldığım 2 ilaç var; Reflor ve Sülfarhin. Sen sınırdan gir - nereye gel dersen başımla beraber.
  6. aybarssurucu

Başımıza ne geldiyse 2 tekerden geldi... Beni bu motor üzerindeki güzel yollar mahvetti, Böyle havada istifa ettim; Evkaftaki memuriyetimden. "Gitmeye" böyle havada alıştım, Böyle havada aşık oldum; Eve ekmek götürmeyi unutmadım ama Böyle havalarda yola çıkmayı ne zamandır unuttum. Şiir yazma...
  7. aybarssurucu

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Vallahi sizden hasretle bahsetti.
  8. aybarssurucu

Honda NX500 izlenimlerim

En son Çığlıkara orman servis yolunda kestirme yapmaya kalkınca %30 eğimde motoru yatırıp orada kaldırmaya uğraşınca anladım KLX kıymetini 🤭
  9. aybarssurucu

Honda NX500 izlenimlerim

Benim derdim güç / ağırlık oranı değil. Uzun seyahatlerde girdiğim orman yollarında motoru yatırınca kaldırabilmek. Güç / ağırlık dengesi ardından geliyor. Çinliler gümbür gümbür geliyor. Honda hala en güvenli motoru biz yapıyoruz diye biz sevenlerini oyalıyor...
  10. aybarssurucu

Honda NX500 izlenimlerim

@haluk23 haftasonu tembihlediğin üzere okudum değerlendirmeni. 196Kg - 500cc motor = özellikle mi uğraşmışlar ağır olsun diye?...
  11. aybarssurucu

Hafta sonu aldığımız eğitimden geriye kalanlar

Bana temiz iç çamaşırı koydun mu çantana dedi, ilk virajda quick turn esnasında anladım...
  12. aybarssurucu

kukaları da eğittiyse şaşırma :D Türk kıvrak zekası ve Alman disiplini bir arada :D
  13. aybarssurucu

Ben bir ara kendimi sidecar yarışlardaki artçı gibi buldum.
  14. aybarssurucu

Yamaha tracer 7 2024 Debriyaj ayırmama

Bence macera arama Kadıköy Ersoy Motor Yamaha Yetkili Servisi. Motorun garantide ve burada Gökhan Ersoy var, ne ustalığı ne insanlığı tartışılmaz. 👍 1772953717 Istanbul'a taşınsam Yamaha alma sebebimdir kendisi.

Yeni mesajlar