axios kullanıcısının son içeriği

1. axios

shoei nxr sıkıyor. kullananlardan yardım?

Selamlar, aranıza yeni katıldım. ilk defa bu hafta sonu trafiğin çok az olduğu yerlerde alıştırma için çıktım. fakat 35-40 dakikadan sonra büyük bir hevesle aldığım shoei nxr kaskım sağ şakağın hemen üzerinden aşırı derecede sıkmaya başladı :pale: . bi zamandan sonra dayanılmaz hale geldiği için...
  2. axios

Korlas'ta %50 Sidi bot indirimi

Bugün bu 1040 tl lik botları 500 tl ye aldım. bot alacak arkadaş varsa kaçırmasın. bütün botlarda %50 indirim var. gitmeden önce arayıp stok sorun bazılarının numarası tükenmiş.
  3. axios

ehliyetsiz trafik kazası sorusu

geçen gün bir soru geldi aklıma. bilgisi olan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim. A sürücüsünün ehliyeti yok, B sürücüsünün ehliyeti var. A ve B sürücüsü kaza yapıyorlar, A sürücüsü ölüyor ve suçlu B sürücüsü. Bu pozisyonda B sürücüsüne cezai bir hüküm uygulanabilir mi? sonuç olarak A sürücüsü...
  4. axios

ikinci el ybr 125 sorusu

selamlar herkese. bu akşam başlangıç için, 2014 model 8300 km de bir ybr 125 baktım. 4700 de anlaştık ama deponun üzerinde ezik var. sahibi 20 km hızla giderken düşmüş. videoyu gösterdi düşerken. bir de ön çamurluk çatlak olduğu için değiştirilmiş. çamurluk sorun değil de depo üzerindeki eziklik...
  5. axios

shark speed r / agv ax-8 evo naked ???

Dik oturuş için uygun olan bu 2 kask arasında kaldım.. Haftasonu her ikisini de denedim. İkisi de iyi güzel. Shark speed r kendinden vizörlü 1300 tl ye geliyor. Agv ax-8 evo naked 1100 tl vizörüyle o da 1300 küsüre geliyor. ikisi arasında kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar yorumlarını...
  6. axios

Seçtiğim ekipmanlar konusunda yardım !!!

Merhaba arkadaşlar, Geçtiğimiz ay içinde A2 ehliyetimi aldım ve nisan / mayıs gibi ybr 125 ile aranıza katılmayı planlıyorum. Önümde vakit varken ekipmanları toplamanın doğru olduğunu düşündüm ve uzun araştırmalardan sonra aşağıdaki ekipmanlarda karar kıldım. Sizden ricam aşağıdaki...

Yeni mesajlar