Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu yaz uçakla avrupa turu seyahatim var FC Motodan alışveriş yapıp adresi yunanistandaki son kalacağım otelin adresi versem vergi iadesi alabilir miyim ?
Herkese selamlar malum kış ayları geldi bu sebepten kışlık mont almaya karar verdim bütçem max 800 tl ki 200 civarına da bi eldiven alıp 1000 tlye çözmeye çalışıyorum bu durumu.
Biraz bakındıktan sonra iki mont arasında kararsız kaldım...
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar hali hazırda elimde bulunan motosikletimi enduro almak üzere sattım ve deneyimlediğim hepsini eğitimde kullanma fırsatı yakaladığım 2010 model F650GS..2010 Model DL-650 ve 2007 Model XL650 Transalp modellerinden birisini satın almaya karar verdim eğitimde beni...
Gördüğünüz rota üzerinden motorsikletle Denizli'ye gitmeyi düşünüyorum motorla yaklaşık 2.000 km civarı tecrübem var şuan Daelim Daystar 250 kullanıyorum ama bazı çekincelerim var bu rotada yakın zamanda seyahat etmiş olan varsa yol durumu ve trafik hakkında bilgi verirse sevinirim(mıcır vs)
En fazla 30.000 KM civarında
Eğer mümkünse Sissy Bar ve ön cam ve koruma demiri olması uygun olur bölge olarak marmara bölgesi daha iyi olur
Herkese iyi forumlar