Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi aksamlar yakın zamanda kaliteli bir kask almayı planlıyorum.Bi kaskta aradıgım oncelik konfor ve sessizlik.
Bugun gidip scorpion exo 2000 ve exo 500 denedim kafa yapıma uydu cok begendim fakat arastırınca exo 2000 için içeri cok ses alan bir kask oldugu yorumlarını gordum.Bana max...
Herkese iyi aksamlar yurtdışından scorpion exo 2000 kask getirtmek istiyorum fc.moto üzerinden.Daha once bu siteden alısveris yapan varmı güvenlimidir çünkü türkiyede 1500 tl olan kask 200 euroya satılıyor baya fark oldugundan güvenemiyorum.Birde site üzerinde aynı kask 200 euroyada var 350...
Herkese iyi aksamlar geçen gün açtıgım konunun ardından yeni aldıgım pantolonumu degistirdim yanında birde kışlık mont aldım takım olsun diye fakat pek bilmedigim bir marka olan AXO markasını satıcı tavsiyesi üzerine aldım kullanan varmı aranızda baya para saydım iyimi ettim kötümü bilemiyorum...
Merhaba arkadaslar ben metin r25 kullanıyorum,dün motomaxa gidip kendime motosiklet için pantolon baktım.Tek tek denedim bir tane begendim aldım fakat şöyle bi sorum olucak sport motor kullanıcısı oldugum için kısa venom montum var onun altına bunu giydigimde eşofman altı gibi oluyor fazla bol...
Henüz yeni olan 550 km de ki motorum snappy antalya tatilim nedeniyle 1 hafta kapalı garajda yattı geldigimde bir çalıştırayım dedim hertür denememe ragmen calısmadı vurdurma vitesteyken iktirtme cikleli ciklesiz 15 dakika sonunda ayak marşıyla hiç durmadan pompalayarak çalıştırabildim bunun...
Yeni aldığım mondial 100 sfc snappy x motorumla 350 km yi tamamlamıs bulunmaktayım kitapçığında 500 ile 1000 arasında yetkili servise gidip yağını falan değiştirmem gerektiği yazıyordu fakat ilk motorum olduğu için sıkıntı çıkarsın istemiyorum yağını 350km de değiştirmeye karar verdim yetkili...