Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm motor tutkunları için ders alınması ve herdaim nekadar dikkatli olunması gerektiğini hatırlatan videolar !!!
http://www.youtube.com/watch?v=3c8_K_wozJY
Herkesin malumu 250cc de seçenek olarak sunulan dilim çok seçenekli 7000 tl ile 5000 euro arasında seçenekler ama en düşük bütçe ile alına bilecek 3 tane marka var sıfır olarak bunlar ;
Daelim Roadwin 250R
Yuki 250 Spitzer
Bumoto Calibre 250RR
Bu motorların hepsi tek silindirli marka olarak...
Epeydir formu ve başlıklar altındaki mesajları mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım ve 3 marka arasında kararsız kaldım ve tarz olarak sport touring motor alıcamBu 3 marka içinde Hondada 1100 XX ve VFR 800 arasında kalıp 1100 XX'e karar verdim, Suzikide GSX 600 F veya 750 F arasında...
Merhaba sitenize yeni katıldım ama bu tarz sitelere yabancı değilim önemli offroad sitelerinden birinin kurulumunda bir tanesininde site genelinde aktif olarak çok bulundum ve bulunmaktayım sizlerden bilgileriniz doğrultusunda konu başlığı içerisinde yardımınızı istiycem bilgileriniz ve...