atakan159 'in en son etkinliği

• A
    atakan159 , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Klavyeyi daha zeki birine verir misin? O zaman tracerı neden 2024 atmadın?
  • A
    Kontrol olarak bir tık daha önde manuel kabul ediyorum fakat genele baktığımızda kesinlikle daha konforlu diyebilirim DCT. Sanayi ev...
  • A
    %20-25 bir fiyat farkı var. Ayrıca araziye çıkan adam kendine motorcuyum demesin.
  • A
    Dediğim gibi, ayarladığım modda şehiriçinde filtreleme vs. yaparken isteğim dışı vites atmıyor motor. 1783346701 Kanı hızlı kardeşim...
  • A
    Arkadaşlar bu motorun istisnasız hiç bir muadili yok. Şu var bu var diye boşa yazıyorsunuz. Çünkü bu konforu sağlayan ana etken DCT...
  • A
    atakan159 NC750 DCT Hakkında konusundaki Cavalry mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Düşmanlığa varan yazılar okuyorum. Her insanın yaşı, hayata bakışı, öncelikleri, maddi durumu, eğitimi, motosikletten bekledikleri...
  • A
    atakan159 NC750 DCT Hakkında konusundaki babacan61 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kadim bilgi niteliğinde yazayım, nesilden nesile okunsun. 1 NC dediğin dct olur, eğer değilse alternatifler işi karıştırır. O yüzden dct...
  • A
    DCT ile ilgili bir şey dememe sebebim NC yi manuel almak bana da mantıklı gelmiyor aslında :) NC nin sağladığı o kolay kullanım/konfor...
  • A
    Suzuki otomatik şanzıman mı üretmiş, helal olsun.
  • A
    Üretim amaçlarının tamamını iyi şekilde yerine getirebilen, kalp ile değil mantık ile seçilen çok iyi bir MOTOSİKLETtir. Daha ucuza...
  • A
    atakan159 NC750 DCT Hakkında konusundaki blueway2 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Honda 750 cc’den 95 beygir de çıkarıyor, 120 beygir de çıkarıyor. Demek ki 58 beygir çıkarması “yapamadığından” değil, bilinçli...
  • A
    atakan159 NC750 DCT Hakkında konusundaki onurdroid mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    NC ye skuter diyorlarsa eğer, R1300GSA'da maksi skuter mi oluyor yani? (: Çok haksız bir düşünce. Bu otomatikler, bu işin alâmet-i...
  • A
    atakan159 , 1000lik makine şehir içi cadde sürüşü başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bir abim aynı motora sahip. Zevk amaçlı arada bir otobanda basmaya kullanıyordu. Sonrasında 2. motorunu satıp bu motorla evden işe gidip...
  • A
    atakan159 , Sena Spider ST1 interkom hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Teşekkürler hocam. Kullanıcı yorumudur değil mi?
  • A
    atakan159 , Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kuryeleri de ''motorcu'' sınıfına koyarsak eğer motorcuların yarıya yakını sıkıntılı kullanıyor. Genelleme yapmak yanlış da olsa...

Yeni mesajlar