atakan12335 kullanıcısının son içeriği

1. A

R25 Lastik önerisi

Merhaba R25 motorum için lastik bakıyorum yaz kış kullanacağım fiyatı fark etmeksizin uzun ömürlü lastik önerebilir misiniz? Şu an almayı düşündüğüm lastik rosso 3. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  2. A

kask ile uçak yolculuğu

Merhaba polonya da okul okumaktayım izmire dönücem tatil için burdan kask satın aldım ancak sadece 8 kg el bagaj hakkım var ukrayna hava yolları ile uçacağım kaskımı elimde götürsem ayrı bagaj parası alırlar mı? yada bagajımda götürsem herhangi bir sorun olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. A

Custom ATV Trafiğe Çıkış

Merhaba Custom Atv yapacağım yamaha raptor 700 r isimli atv üstündeki motoru başka bir motor ile değiştirip türkiye de trafiğe çıkartmak mümkünmü?
  4. A

Mat Boyaya Pasta Cila

Merhaba motorum 2019 r25 siyah renk bir kaza geçirdim grenaj kırıldı vs. ama motorda kılcak çiziklerde mevcut bunları ne şekilde kapatabilirim boya mat olduğu için pasta da atılmaz dendi yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar dilerim :)
  5. A

r25 quickshifter

merhaba 2019 r25 aldım quickshifter taktırıcam garanti dışı kalırmı diye bi kaç yeri aradım kalmaz diyen oldu kalır diyen oldu bu konuda bilgi sahibi olan varmı ? birde bi arkadaşım xj6 ya taktırdım dedi 7 bin devirim ölü şuan onun yüzünden dedi böyle bi sıkıntı olabilirmi? marka adı easy...
  6. A

Kask Ve Vizör Çizik Kapatma

merhaba elimde shoei gt air tc5 revive kask bulunmakta kaskın vizörü ve kendisi çok çizildi bunları nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar :)
  7. A

cbr 125 debriyaj balatası

selamlar cbr 125 motorumun selenin altından plastik yanık kokusu geliyordu ilk tamirciye götürdüm kronik dedi salladı başka bir tamirci debriyaj balatasından dolayı dedi 200 lira istedi bende çok anlamadığım için internetten balatalara baktım marka marka var hangi marka daha iyi yada hepsi...
  8. A

Pulsar ns 200 Plastik Yanık Kokusu

Selamlar Pulsar ns 200 motorum var selenin tam altından plastik yanık kokusu geliyor ustaya götürdüm kronik dedi geçti bilgisi olan varmı ?
  9. A

kask pinlock aparatı

merhaba kaskımın bu pinlock takmak için aparatı kayboldu ve çok fazla ses alıyor öyle böyle değil bu konuda ne yapabilirim bunlardan satılıyormu yardımcı olursanız sevinirim :) (Shoei Gt Air Revive Tc 5)
  10. A

hava filtresi ve shell nitro benzin

merhaba 2 adet motorum var pulsar ns 200 ve cbr 125 bunların ikisinede hava filtresi takmayı düşünüyorum forumda baya bi araştırdım hep çok eski konular var bu konuda yardımcı olurmusunuz? birde nitro benzinin motora zararı varmıdır bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar :)
  11. A

cbr 125 koruma takozu

merhaba 2.el cbr 125 aldım üstünde koruma takozu yok ve önceki motorum naked olduğu için stand koruması taktım racinglerdeki çok küçük gibi geldi internetten veya izmirde oturan koruma takozu olarak öneride bulunabilirseniz çok sevinirim iyi forumlar dilerim renk seçeneği var ise motorumun rengi...
  12. A

cbr 125 parça fiyatı

merhaba 2.el cbr 125 alıcam motorda fotoğraftaki sıkıntılar mevcut bunların fiyatlarına bakmayı denedim internette bulamadım ne olarak geçtiğinide bilmiyorum bana bunların fiyatını söylerseniz çok sevinirim :) (MOTOR 2015 MODEL) 1-https://i.hizliresim.com/WQBPEP.jpg egzoz koruması...
  13. A

derin çizik gidermek

merhabalar motorumu bir karaktersiz anahtar yada tornavida ile tüm gücü ile bastırarak çizmiş çizik bayağı bir derin bunun için ne yapabilirim pasta cila olmaz boyacıya gitsem komple boya atmadan tutmaz dediler 16 yaşındaydım kendi imkanlarımla biriktirip pulsar 200 ns aldım 1 ay olmadı daha ya...

Yeni mesajlar