Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tvs apache rtr 150 arıyorum ( Yeni kasa )
Motorda herhangi bir sıkıntı olmayacak.
Mayısın ilk haftası alacağım 3.000 TL nakit.
Satanlar buradan irtibat kurabilirler.
Merhaba.
Motor deneyimim yok ama scooter deneyimim var.Kendime yeni bir motor almak istiyorum ilk başta kymco super 8 125 almak istedim fakat acaba artık scooterı bırakıp motora geçme zamanım geldi mi diye düşünüyorum ?
Tvs apache modelini çok beğeniyorum.Hiç vitesli motor kullanmadım küçük...
16 Mart tarihinde sınava giren arkadaşlar , sınav sonuçları açıklandı sürücü kurslarından öğrenebilirsiniz.Ben Sms yoluyla öğrendim.
Trafik : 70
Çevre : 70
İlk yardım : 53
İlk yardımdan kaldım 20 gün sonra yeniden sınava gireceğim eğer geçersem direksiyon ondan sonra ehliyet falan ben mayısın...
Merhaba.
Yakın bir arkadaşım honda fizy aldı benim eski motorumdan...Fakat kendisi daha 97km'de ve rodaj dönemi için 60Kmyi geçmemesi gerekiyor kitapçıkta öyle yazıyor ve aldığı yerdende söylenmiş.Ama kendisi 70-80 Km'ye çıkıyor , 60Kmnin altına inmiyor.Uyardığımda hiç birşey olmaz diyor.Şimdi...
Merhaba.Buradaki çoğu kişi tecrübeli ve ehliyet sahibi insanlar.
Ben bugün saat 11.00'da ehliyet sınavına gireceğim.Saat 09.00'da yola çıkacağım.4 Saatim var.En yakında yapılmış sınavlar ;
2 Şubat 2013
15 Aralık 2012
20 Ekim 2012
Bu 3 sınavın tüm sorularını çözdüm.Sadece 1 tanesinde başarılı...
16 Martta sınavım var.Nerede gireceğimi biliyorum belgemi aldım.Fakat şimdi aradım sürücü kursu kapandı sanırım cevap vermiyorlar.
Sınava girerken ne götürmem lazım ? Ne istiyorlar ? Ve para da götürmek gerekiyor mu ?
Merhaba.Ben honda cbr 250 düşünüyorum.
4.000 - 4.500 TL bütçem var.Fakat bu paraya bulamazsam ya biraz daha bekler para biriktirir bütçemi arttırırım ya da honda cbr 150 alırım tam karar vermiş değilim.
Temiz , hasarsız olacak.Bakımları muayeneleri yapılmış olacak.Zaten alırken tanıdığım bir...
Merhaba , sizlere birşey danışmak istiyorum.Buradaki çoğu kişi tecrübeli olduğu için kendi kafama göre iş yapmayıp sizlere sormak istiyorum.
Aklımda 2 model var.Honda cbr 150 R ve Honda cbr 250 R.
2.El alacağım fakat en fazla 4.000 - 4.200 TL bütçem var.Bu fiyata Honda cbr 250 R satan yok.Ama...
Eğer alttaki yazdıklarım tutuyorsa ve satan olursa almak isterim.
İstanbul anadolu yakasında 2.500 - 3.000 TL fiyat aralığında ;
Temiz olması şartıyla ; ( Çizik falan olmayacak )
5.000 Km'yi geçmemiş olmak şartıyla kymco super 8 arıyorum.
2 Zamanlı motorlar ile ilgili bilgi almak istiyorum.
2 Zamanlı motorlar 4 zamanlı motorlara göre çok hızlı.
Bugün işten çıktıktan sonra sahile gittik.
Markasını bilmiyorum 2 zamanlı motor vardı.
Diğeri ise honda cbr 250'idi.
İddiaya girmişler bizde izlemeye gittik işten çalışanlarla.
Yarışı 2...
Merhaba...
2 Sene honda activa kullandım.
3 Aydırda honda fizy kullanıyorum.
Yaza kadar yeni bir motor alacağım , alacağım motor scooter olacak.
Bütçem 4.500 TL'dir.Alacağım motor 0 olacak.
Şuan için Kymco Super 8 Modelini uygun gördüm şuan için bu modeli düşünüyorum.
Kymco super 8'den daha iyi...
Şehir içi / Şehir dışı yollarda kullanmak için ,
Diğer scooterlarla yarış yapmak için ( Arkadaş grubum )
Hızlı gitmesi için ,
Virajlar da vs. dönüşlerinin seri gitmesi için ,
Uzun yıllar kullanmak için ,
Hangi motoru seçmeliyim ?