atacanvet kullanıcısının son içeriği

1. A

Kelepir-Acil Satılık . Piaggio Skipper 150 - BALIKESiR

Piaggio Skipper 150 - 2005 model , 12655 km de . farlar için açma kapama düğmesi yapılmıştır. italyan malıdır , kaliteside ona göredir. Bilenler bilir... Lütfen saçma tekliflerde bulunmayınız. Paraya sıkıştığımdan fiyat bu şekildedir. ilk gelen alır. takas yok. Fiyat : 2.800 TL (normalde...
  2. A

2006 model , 2008 çıkışlı honda cbr600f

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2006 model 2008 trafiğe çıkışlıdır . 22650 km de , full bakımlı , çok özenerek dikkatli bir şekilde kullanılmıştır , hiç redline yapılmamış ve teker , patinaj gibi olaylara...
  3. A

bursa , motosiklet kazası

bursadan mudanyaya gelen motorcu arkadaşlar söylediler , yolda kaza vardı diye , internetten araştırdım o kaza galiba , motor activaymış , üzücü bir haber , allahtan rahmet diliyorum. alıntı : ------------------------- Otomobilin Altında Kalan Gazete Dağıtıcısı Hayatını Kaybetti Bursa'da...
  4. A

ÖNEMLİ... 2. el araç alırken Kandırlmamanın bir yolu daha

. Arkadaşlar çok dikkat edin , bende az kalsın yarın kazalı motor alacaktım satıcı hiçbir kazası yok , sadece yana yattı , ufak çizikler var ondan boyattık demişti , ama bir sms ile aracın kaza yaptığını öğrendim ve giden benim 200 tl kapora olsun diyorum. aşağıda detay bulabilirsiniz özetle...
  5. A

kesinlikle kazasız cbr600f arıyorum ACİLL

slm , bu pazartesi az kalsın kazalı bir cbr600f sahibi oluyordum , sağolsun sms kaza sorgulama sistemi ile tanıştımda araçta kaza olduğunu öğrendim . aradığım motor 2006-2007 model olabilir , km fazla olmasın ve bursa çevre iller olabilir teşekkürler.
  6. A

3. PİLAV GÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ / Çanakkale Çan

Ben Bursa'dan günü birlik katılmayı düşünüyorum , ufak bi organizasyon ama herşeyi düşünmüşler. Alıntıdır: ---------------------------------- 3. PİLAV GÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ... Arkadaşlar Merhaba, Çan’lı Motosiklet Severler (Mototeam.org) olarak birincisini 2008 yılında gerçekleştirdiğimiz...
  7. A

5 günlük gezi öneriniz ???

Merhaba arkadaşlar , 16 mayıs 21 mayıs arasında annemle geziye çıkmayı planlıyoruz , 19-20 mayısta manavgattaki festivale 2 gün katılmak istiyorum . 21 mayısta Bursaya geri dönüş(duruma göre). Sizce 16 Mayısta Bursadan yola çıkarak nereleri gezmeli Konaklama Noktaları(otel-hotel vs.) nereler...
  8. A

cbr 600 f için aksesuar seçimi??

arkadaşlar allah kısmet ederse cbr 600 f alıyorum , buna topcase ve alarm taktırmak istiyorum , marka önerileriniz ve fiyatları ne kadara patlar acaba bi bilginiz varsa lütfen yardımınızı bekliyorum..
  9. A

YARDIM - Bursada motosiklet galerisi

Slm , Bursa'da motosiklet galeri adresleri biliyormusunuz ve motosiklet ürünlerinin satıldığı mağazalar. teşekkürler.
  10. A

YARDIM - model tavsiyesi- Supersport / Sport Touring / Naked

Slm Arkadaşlar uzun bir süredir siteye giremiyordum , sezon başladı başlıyacak ufak motorumu değiştirmek istiyorum , şuanki mevcut motorum isteklerimi karşılıyamıyacak kadar küçük , daha doğrusu ben biraz büyüğüm ve artçı olduğunda hoş görüntü sergiliyemiyoruz , sonuçta bu motor japonlar için...
  11. A

(Race) Hyosung Gt650r

2006 model 3 aylık 2200 km , ev alacağımdan dolayı üzülerek böyle güzel makinayı satıyorum. 11.000 YTL tel : 05447259378 Motor Bursa / Mudanya 'da garajda durmaktadır. ------------------------------------------ Firma Tanıtım açıklamaları ; Hyosung GT 650 R işte geleneğe rakip, yeni...
  12. A

Motorda şaft

arkadaşlar motorda şaft olurmu arabalardaki gibi , bi abimizle görüşürken zincir iyi değil şaft daha iyi dedi bi sorayım dedim. olursa nasıl olur bilgi verirseniz sevinirim.
  13. A

Honda Anf innova 125

Babam intoko.com.tr ve sahibinden.com a ilan vermiş ailevi sorunlar yüzünden satılıktır.. alıntı --- 2005 model , 2550 km de .honda motorumu ev alacağımdan dolayı satıyorum , motorun port bagajı 1 tane kask ayrıca motor emniyet kilidini yanında veriyorum. YTL 2000 Haluk ELKIRMIŞ 05447259378
  14. A

Hyosung GT650R

Babam intoko.com.tr ve sahibinden.com a ilan vermiş ailevi sorunlar yüzünden satılıktır.. Alıntı---- 2006 model , 2000 Km de . 2 aylık motorumu Balıkesir de ev alacağımdan dolayı satıyorum. 1000 km bakımı yapıldı , alanın hayrını görmesini istiyorum. Balıkesirde müstakil ev ile fark verilerek...
  15. A

eğlence ve hız şahane video , hyosung GT650r

Düzenlediğimiz zevkli bi motor video, hyosung gt650r. Videoyu izleyebilmek için bilgisayarınızda divx yüklü olmalıdır , niye video açılmıyo demeyin :). download yapan elleriniz dert görmesin :) Link http://www.hemenpaylas.com/download/632148/hyosung-gt650r.zip.html Alternatif link...

Yeni mesajlar