Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 1.5 yıl önce satın aldığım Kushitani Hamamatsu marka deri montumu ve Scorpion Exo marka (kamikaze) kapalı kaskımı yenilerini almak amacıyla satıyorum.
Mont ve kask herhangi bir düşme ya da sürünmeye maruz kalmamış sadece kullanımdan kaynaklanan toplam 2 adet kusura sahiptir.
Deri...
2006 model kazasız, orijinal VT750C Shadow makinamı VTX1300S modeline geçiş yapmak amacıyla satmaktayım, takas opsiyonu sadece VTX1300S modeline açıktır. Lastikler ve iç lastikler 2011 yaz mevsiminde değiştirilmiştir (PIRELLI ROUTE - CONTINENTAL). Aksesuar olarak üzerindekiler bulunmaktadır...
Bir gece farklı bir yerde dışarıda bıraktım motoru, örtülü olmasına rağmen ön çamurluğun ön kısmını bıçakla çentikleyip boyasını da kısmen kazımışlar. görüntü berbat ama olayın bana hissettirdikleri daha da berbat. nasıl bir zihniyet sahibidir bu çizikçiler bir türlü anlamıyorum. neyse, şimdi...