Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.1998 zx9r motorum var.bujileri ve hava filtresini yeni değiştirdim.ama motorumda yolda giderken bi kerkinme var.motor kendini salıp bırakıyor gibi senkron ayarlarım bozuk bunu biliyorum ama başka bir sebebi olabilir mi cevap veren olursa...
selamün aleyküm arkadaşlar benim yine sorunum var.bu sefer mekanik değil debriyajı hallettim.mis gibi oldu.ama geçen pazar motoru yatırdım.kafa granajı ve farı kırdım.
1-far tamir olur mu yapan yer var mı?camı ve kulakları kırık.
2-kafa granajı orjinal elinde olan veya bulabileceğim yurt içi bi...
öncelikle herkese iyi günler.hayırlı işler.arkadaşlar daha önce debriyaj manetim boşa çıkıyor demiştim.debriyaj tarafını açtım.debriyaj tasını sıkan büyük somun gevşemiş.şimdi bi kaç sorum olacak.
1-yağı boşaltırken zaman karterin altına bez tuttum.çok az bir miktar çapak geldi.bu durum...
herkese iyi günler arkadaşlar.benim sorunum debriyaj ile ilgili.motosikletle giderken gaza ani yüklendiğim zaman debriyaj manetim boşa çıkıyor.ama motosiklet yürümeye ve gaz yemeye devam ediyor.sadece debriyaj manetim boşa çıkıyor vites düşemiyorum.bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.benim...