Aswedc kullanıcısının son içeriği

1. Aswedc

Motordan Düştüm Kolumu Sakatladım Hastanede Teşhis Koyamadılar Başına Gelen Var Mı ?

Yatalak gibi davranmıyorum kol kırıkmış bakan doktor görememiş şu an alçıda senin canının değeri yok diye diğer insanların da canının değeri yok demek değil sen motoru binmek değil düşmek için almışsın o da senin tercihin.
  2. Aswedc

Motordan Düştüm Kolumu Sakatladım Hastanede Teşhis Koyamadılar Başına Gelen Var Mı ?

Baltalimanı acili zaten ortapedi olarak çalışıyor orası kemik hastanesi orada başka acil yok
  3. Aswedc

Maaşa daha 1.5 hafta var maaş almadan ne yazık ki gidemem
  4. Aswedc

Ortopediye gittim işte ortopedi yeşil alana yeşil alan tekrar ortopediye yönelndirdi. Şifamı burada aramıyorum zaten hani başına gelen vardır şu hastane şu doktora gittim yardımcı oldu falan der diye paylaştım.
  5. Aswedc

Merhaba, 24 aralık 2025de keskin bir virajın sonunda motoru tam dikleştirirken arka tekerim kaydı ve sağ omzumun üstüne düştüm ama o kadar yumuşak düştüm ki ne motorda ne de benim üstümde hiçbir şey yoktu hatta koruyucu montum bile kirlenmemişti. Kendimi yerden kaldıramadım kolumda güçsüzlük...
  6. Aswedc

İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

Bu kilometrede bu özelliklere 290 295 falan istiyorlar ben 270e alıyorum
  7. Aswedc

Nakliye ne kadar tutar acaba
  8. Aswedc

Güzergah olarak hangi rotayı kullanırdınız ?
  9. Aswedc

İzmir'den motor almayı planlıyorum. Motor Xmax. İzmir'den İstanbul'a nasıl ve ne kadara getirebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  10. Aswedc

Sizce 2022 Yeşil Xmax mi 2023 Mavi Forza mı ?

Neredeyse tüm forza facebook gruplarına üyeyim en kötü ayda 1 tane görüyorum.
  11. Aswedc

Servis kalitesi, bakım aralıkları, servis fiyatları ve yakıt tüketimi olarak hangisini önerirsiniz
  12. Aswedc

Şişli Mahmut Şevket Paşadaki
  13. Aswedc

Uzun zamandır forzaya niyetli olduğumdan coğu forza facebook grubunda varım oradan biliyorum en kötü ayda 1 post geliyor böyle ben de biraz bahtsız bir adamım kesin benim motorda bunlardan biri olur.
  14. Aswedc

İşte debriyaj sorunlu hemde genel olarak sorunlu erken bitiyor bi de üstüne üstlük. Pcxde de böyleydi debriyaj ve ön varyatör normal zamandan 2000 km önce bitiyordu daima. Servis de erken diye açmıyor 2000 kilometre motor ile eziyet çrktiriyordu. Geçen sefer isyan ettim erken açtırdım 33bin...

Yeni mesajlar