Assassin's kullanıcısının son içeriği

1. Assassin's

Geleceğin Genç Yarışçısı

Öncelikle herkese merhaba.Bir süredir forum da geziyorum ve herzaman yapmak ve sürdürmek istediğim bir yarışma arzusu var. Şu anda bunu nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Türkiye motosiklet federasyonunun resmi sitesinde gördüğüm bazı fotoğraflarda benim yaşımda ki genç motosikletli kardeşlerimin...
  2. Assassin's

Alet Edevat

Merhaba arkadaşlar birgün forumda dolaşırken bir abimizin motorunda alet edevat bulduğunu yazmış ve altında bir sürü mesaj çıkmıştı. Bende bu konuda bi sorum olucak bu aletlet bazı motosikletlerde mi yoksa bütün motosikletler de mi var? (Bende de bir 100 lük cup var bu aletlerden bende de...
  3. Assassin's

Acemiye Yardım Edin ! ! !

Ben yani bir 100lük çinli ir motor aldım ve aldığım usta bana motor daha açılmadı sen şu devirleri geçme açılınca geçersin dedi.Bende daha acemi olduğum için devirin ne olduğunu bilmiyorum. Bana devirin ne olduğunu,ne işe yaradığını ve ibrenin neresinde gözüktüğünü söylermisiniz ? ? ? :silent...
  4. Assassin's

sport touring hastasına yardım ! ! !

Meraba MT Dostları ben aranıza yeni katılmış bir motorcu olarak sizlere bir sorum olucak. Ben uzun zamandır bir sport touring bir motor almak istemişimdir ama hiçbir fikrim olmadığı için ne alıcağıma karar veremedim.Aklımda sadece 3 marka var ve bu markalardan şaşmak istemiyorum. 1:Honda 2:BMW...
  5. Assassin's

Enduro ve öneriler

Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve size bir danışıyim dedim.Şuan 10 bin tl param var ama nasıl bir enduro alacağıma karar veremedim. Aklımda şuan 2011 model ybr 250 var ve başka bir motor düşüncem yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.:silent::silent::silent::silent: :queen::bounce::mrgreen:
  6. Assassin's

motoran torro best 100

Ben daha yeni bir üyeyim size birşey danışmak isterim Arkadaşlar allah nasip ederse haftaya bir motoran torro best 100'e sahip olacağım ve almadan önce bu motorla ilgili bir bilgi edinmek...

Yeni mesajlar